У Київській області водій збив двох дівчат: діти загинули

У Київській області водій збив двох дівчат: діти загинули. || Фото: t.me/andrii_nebytov

3 жовтня у Сквирі, що у Білоцерківському районі, водій на Volkswagen збив на смерть двох маленьких дівчат. Після цього чоловік намагався втекти з місця події, але його вдалося затримати.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17.07. У ній загинули дівчата 6 і 8 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Встановлено, що водій наїхав на дітей, не зупинився і поїхав далі. Пізніше він не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Імовірний винуватець ДТП намагався тікати пішки, але одразу ж був затриманий очевидцями ДТП.

У результаті аварії одна дівчинка загинула на місці, а іншу намагалися врятувати, проте, на жаль, не встигли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції Київщини, яка провела першочергові слідчі та процесуальні дії. Водія було затримано в порядку статті 208 КПК України та доправлено в СІЗО. Слідчі будуть звертатися до суду з клопотанням про обрання чоловікові запобіжного заходу. Винуватцю ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що кияни змогли затримати чоловіка, який керував автомобілем напідпитку. Він порушив правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Кіа. Як виявилося, чоловіка вже позбавляли прав за п'яне керування авто, проте ситуація повторилася.

Последние новости