Ведучий Єгор Гордєєв розповів, які ушкодження отримав його будинок після влучення дрону поруч

Ведучий Єгор Гордєєв розповів, які ушкодження отримав його будинок після влучення дрону поруч. || Фото: Єгор Гордєєв\Instagram

Внаслідок атаки ворожих дронів сьогодні вранці, 17 жовтня, пошкоджень зазнав будинок українського телеведучого, відомого глядачам завдяки шоу "Сніданок з 1+1",  Єгора Гордєєва.

На свої сторінках у соцмережах Гордєєв оприлюднив фото зруйнованої житлової багатоповерхівки, яка розташована у Шевченківському районі Києва.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

В момент влучання дрона-камікадзе ведучого вдома не було. За його словами, після оголошення тривоги він спустився у кав’ярню поруч, яка знаходиться в підвалі.

"Побачив, як над дахом падають вибухаючи  дрони, спустився в кав’ярню під землю їсти суп. Тероризм – це про страх. Подолати страх – подолати тероризм", - написав він.

За словами Гордєєва, його житло зачепило вибуховою хвилею. У квартирах вибило шибки, а в будинку виникла тріщина.
 
"Там вибило скло. У мене на балконі скла практично з усіх вікон, що вище за мене. Там прибирати і прибирати, але це дрібниці в порівнянні з тим, що зараз відбувається в тому будинку. Хвиля вибухова була такою сильною, що будинок мій, який стоїть впритул до того будинку, який зараз майже повністю зруйнований, отримав тріщину. Я не архітектор, не можу коментувати докладно, але пошкоджений будинок досить суттєвий. Ну і, звичайно, там вибило шибки", - сказав ведучий.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що внаслідок удару по житловому будинку загинула молода пара киян та їхня ненароджена дитина.

Последние новости