Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку

Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку. || Фото: itechua.com

Після масових російських атак на об'єкти енергетичної інфраструктури України спостерігається складна ситуація з електропостачанням. Щоб допомогти фахівцям якнайшвидше розв'язати проблему, у будинках киян можуть виключати світло. 

Vgorode раніше публікував графік, за яким у Києві та області будуть вимикати електроенергію. Проте, це будуть робити лише в разі необхідності. Статус по можливим відключенням світла швидко змінюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постачальник електроенергії Yasno повідомляє про енергетичну тривогу та можливе оновлення графіків імовірних відключень через чат-бот у Telegram. Проте громадяни можуть самостійно перевірити, чи будуть виключати світло в їхньому будинку, на сайті Yasno всього у декілька кліків.

За посиланням ви можете перевірити графіки відключення світла за конкретною адресою. Там потрібно ввести свою адресу у відповідні поля, обравши вулицю та номер будинку зі списку.

[read_more_vg id="1222793"]

Зауважимо, деякі користувачі пишуть, що сайт не завжди розпізнає номер будинку. Якщо це сталося, радимо орієнтуватися по сусіднім будинкам, які програма розпізнала.

Нагадаємо, сьогодні, 20 жовтня, усіх українців просять із 7:00 до 23:00 максимально скоротити споживання енергії та не включати без необхідності світло і побутові прилади, які споживають багато енергії.

Последние новости