Знайдено тіло ще одного мешканця Київської області, якого вбили окупанти

Знайдено тіло ще одного мешканця Київської області, якого вбили окупанти. || Фото: t.me/andrii_nebytov

Російські військові під час окупації Київської області жорстоко вбили багатьох мирних мешканців. Їх тіла досі знаходять у лісах області, де вороги вели активні бойові дії у лютому-квітні. Загиблих катували та били, в них стріляли та душили.

Нещодавно поліцейські Київщини знайшли тіло чоловіка, якому російські солдати прострелили ногу та груди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, тіло вбитого мирного жителя знайшли в лісі поряд із селищем Клавдієво-Тарасове.

Було встановлено, що окупанти стріляли своїй жертві в область серця і ноги. У результаті цього він загинув. В одязі загиблого поліцейські знайшли документи на ім’я 48-річного чоловіка із села Діброва. З кінця березня він перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Рідні загиблого говорять, що під час окупації області він поїхав велосипедом провідати сестру і не повернувся. Шлях чоловіка якраз пролягав через ворожі позиції, де вони, ймовірно, і взяли його в полон. Дружина загиблого впізнала його за одягом, у який він був одягнений у день зникнення.

[read_more_vg id="1222989"]

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що ще одну жертву окупантів знайшли місцеві мешканці 21 жовтня біля села Михайлівка-Рубежівка. Його особа буде встановлена у ході судово-медичної експертизи. Поряд з тілом поліція знайшла також кросівок 47 розміру

Последние новости