Прогноз погоди у Києві у листопаді 2022: що кажуть синоптики

Прогноз погоди у Києві у листопаді 2022: що кажуть синоптики. || Фото: unsplash.com

Останній місяць осені в Києві буде різним за температурою, з дощами, першими морозами та снігом. Найближчі декілька тижнів будуть найтеплішими за місяць, хоча синоптики прогнозують значне похолодання. Поки є така можливість, використайте цей час для прогулянок вулицями та парками міста, насолоджуючись по-справжньому осінньою погодою.

Vgorode розповість, якою буде погода у листопаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними сайту Gismeteo, перші серйозні похолодання варто очікувати у середу, 16 листопада. У цей день стовпчик термометра вперше покаже мінусову температуру вдень - -2 градуси. До цього температура в Києві буде більш-менш теплою. У вівторок, 8 листопада, вона складатиме +12 градусів, а у середу, 9 листопада, +13. До п'ятниці, 11 листопада дощів у Києві не очікується. Наступні вихідні також пройдуть без опадів. Найбільш сонячним днем наступного тижня буде середа.

У понеділок та вівторок, 14-15 листопада, у Києві дощитиме, а у середу, 16 листопада, знову з-за хмар засяє сонце. До 20 листопада включно дощів не прогнозується, але повітря буде холодним - до -2 градусів вдень і до -5 вночі. 

У листопаді у Києві очікується перший сніг. Імовірно він піде у понеділок, 21 листопада. Після цього дня в столиці України знову переважатиме плюсова температура вдень і вночі. У п'ятницю, 25 листопада, очікується дощ, а 26-27 листопада дощ зі снігом.

Загалом, листопад у Києві буде відносно сухим та сонячним, але перші морози та сніг обов'язково настануть саме цього місяця. Не дивно, адже це останній місяць осені, тому природа готує нас до настання зими.

[read_more_vg id="1224375"]

Последние новости