Київ два дні засипатиме снігом

Київ два дні засипатиме снігом || фото: kyiv.znaj.ua

На Україну суне черговий південний циклон, тому 19 та 20 листопада практично по всій країні очікуються складні погодні умови. У Києві на вихідних прогнозують снігопади. Приріст снігового шару подекуди може сягнути 10-15 см.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Києві очікується сніг, мокрий сніг, ожеледиця, іноді хуртовини та сильний вітер. Вдень буде до -1, а вночі холодніше – до – 6 градусів.

Протягом дня циклон пожене далі, тому опади в Києві притихнуть, але залишиться рвучкий вітер. Про це попереджає синоптикиня  Наталка Діденко.

За даними КМДА, на дорогах, мостах і тротуарах столиці вже працює 302 одиниці спецтехніки: дорожники з вечора долають наслідки снігопаду. Протягом ночі роботи ускладнював крижаний дощ, який переходив у снігопад.

Вузькі пішохідні доріжки, сходи надземних і підземних переходів, зупинки громадського транспорту прибирають 136 працівників. Удень кількість працівників збільшать.

[telegram post="KyivCityOfficial/5491" desc=""]

Водіїв просять за потреби не виїжджати на власних авто та не паркувати їх на узбіччях доріг та вулиць. Пішоходам рекомендують надягати куртку з каптуром та міцне високе взуття.

Через стрибки атмосферного тиску дехто може відчути нездужання. Тому тримайте ліки від головного болю та хронічних хвороб під рукою.

Последние новости