У Києві та області через негоду трапилося декілька ДТП: є постраждалі

У Києві та області через негоду трапилося декілька ДТП: є постраждалі. || Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Зранку, 19 листопада, у Київській області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса з пасажирами. Водій не впорався із керуванням, злетів у кювет і перекинувся. На щастя, всі пасажири залишилися живі. Взагалі, після того як у Києві та області випав сніг, сталоя багато аварій. Поліцейські закликають водіїв дотримуватися простих правил, які допоможуть зберегти життя.

Про ранкову аварію повідомили у поліції Київської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 09:00 поліцейським зателефонували медики і розповіли, що між Бояркою та селом Білогородка сталася ДТП із потерпілими.

Копи негайно виїхали на місце і там попередньо встановили, що водій міжміського автобуса втратив контроль над керуванням через слизьку дорогу. Маршрутка злетіла на узбіччя, після чого перекинулась. У салоні разом із водієм було п'ять пасажирів. Одного з них доправили до лікарні.

Поліція Київщини нагадує, що через різке погіршення погодних умов, потрібно пам'ятати про безпечне керування. Варто дотримуватися швидкісного режиму та безпечної відстані.

У Києві за останні кілька днів також сталося кілька ДТП. Про це повідомили у патрульній поліції Києва. Правоохоронці п'ять разів виїжджали на місця аварій із потерпілими.

Найпоширенішими причинами ДТП були несправний технічний стан автівки, неуважність за кермом та перевищення швидкості.

Правила, які водіям потрібно пам'ятати взимку

Поліція нагадує декілька важливих правил для безпечного пересування в складний період:

[read_more_vg id="1225580"]

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Київській області нетверзий водій збив на смерть 12 річного хлопчика. Він не дійшов додому декілька метрів. Правоохоронці затримали водія до з'ясування всіх обставин ДТП.

Последние новости