У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство

У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство. || Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві чоловік вбив свою дружину та замаскував злочин під самогубство. Він вдарив її ножем під час сварки, а коли зрозумів, що вона мертва, порізав їй руку.

Пара проживала у цивільному шлюбі. Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, є уродженцем Донецької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, місцева мешканка повідомила копам, що в квартирі на вулиці Андрія Малишка знаходиться її сусідка з порізами та без ознак життя. На місце для з'ясування обставин негайно прибула слідчо-оперативна група і медики.

Заявниці вбивця розповів, що він, начебто, знайшов дружину в її кімнаті з порізом на руці. Однак поліцейські встановили, що у жінки було ножове поранення грудної клітини. Чоловік в цей час був п'яним та запевняв, що дружина вчинила самогубство.

На місці скоєння злочину поліцейські вилучили речовий доказ - кухонний ніж - за допомогою  якого встановили причетність чоловіка до вбивства власної дружини. Вони також поспілкувалися зі свідками. За словами сусідів, подружжя часто випивало та сварилося.

Із часом чоловік таки зізнався, що власноруч вдарив жінку ножем у груди, а коли зрозумів, що вона не дихає — вирішив замаскувати вбивство під самогубство. Медики підтвердили смерть жінки від крововтрати через проникаюче ножове поранення в легеню.

[read_more_vg id="1226322"]

56-річного чоловіка було затримано в порядку статті 208 КПК України. Слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі його тримають під вартою.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Печерську чоловік під виглядом кур'єра проникнув у квартиру, де проживала жінка з двома дітьми. Спочатку він бризнув жінці в лице з газового балончика, потім почав її душити і змушувати віддати цінні речі. При цьому злочинець погрожував, що вб'є дітей. Чоловік зміг вкрасти майно, але поліція швидко затримала його.

Последние новости