На території Молдови знову впала частина ракети

На території Молдови знову впала частина ракети. || Фото: соцмережі

5 грудня Російська Федерація вкотре застосувала ракети по території України. У деяких регіонах є влучання в об'єкти критичної інфраструктури, але сили протиповітряної оборони також збили багато ракет. Від ракетної атаки по Україні знову постраждала Молдова. На території Республіки виявили частину ракети.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на Міністерство оборони Молдови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що частину ракети виявили у саду біля міста Бричани. 

Вибухонебезпечний предмет неподалік кордону з Україною знайшли патрульні прикордонної поліції. Він впав під час ракетних ударів по Україні.

Наразі район, де було виявлено частину ракети, оточено поліцією та прикордонниками. На місці працюють спеціалізовані служби. Унаслідок падіння ракети постраждалих немає.

Попередньо встановлено, що в Молдові впала не крилата ракета, а ракета типу С-300, що стоїть на озброєнні і в Росії, і в Україні.

У Молдові вже що посилили контроль у прикордонних ділянках на півночі країни у зв'язку із сьогоднішніми ударами РФ по Україні.

[read_more_vg id="1226978"]

Окрім цього, через ракетний обстріл енергетичної інфраструктури України, у Молдові спостерігаються перебої зі світлом. А нещодавно Уряд Молдови закликав своїх жителів підготувати "тривожну валізу" з документами, ліками та грошима. Адже через ракетні атаки по Україні значна частина Молдови може залишитися знеструмленою.

Раніше Vgorode писав, що неподалік кордону Молодови з Україною 31 жовтня вже падала частина ракети. Імовірно, боєприпас летів на Новодністровську ГЕС, яка знаходиться в кількох кілометрах від кордону. Тоді жертв та постраждалих також не було, але в кількох будинках ударною хвилею вибило вікна.

Последние новости