На місцях блокпостів у Києві з’явились казкові герої

На місцях блокпостів у Києві з’явились казкові герої. || Фото: facebook/Ковальська

На вулицях Києва в межах кампанії "Діти не повинні бачити війну" встановили інсталяції кольорових персонажів там, де раніше стояли блокпости з бетонних блоків від компанії "Бетон від Ковальської".

Таким чином в компанії вирішили хоча б на свята подарувати дітям казку. Інсталяції з’явилися на десяти локаціях столиці.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Персонажів назвали Напотемко, Несонька, Тремплик, Мовчатко, Дзиглик, Хтознасіо, Додомця, Застиглик, Скиглик і Турботлик.

На кожній інсталяції доступний QR-код із посиланням на квест. У ньому дітям та їхнім батькам треба знайти всіх десятьох персонажів у Києві та позмагатися за призи.

Окрім квесту, за посиланням можна надіслати донат Фонду "Діти Героїв". Це благодійна ініціатива, що допомагає дітям полеглих українців психологічно відновлюватися.

Також "Бетон від Ковальської" започатковує творчу академію, яка надасть дітям можливість пройти арттерапію й "розвинути власний творчий потенціал".

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що на період зимових свят "Укрзалізниця" призначає потяг "Інтерсіті" №745/746 із Києва до Славського, який також називають "Лижний експрес".

Последние новости