Нічна атака дронів на Київ: у ДСНС розповіли нові подробиці

Нічна атака дронів на Київ: у ДСНС розповіли нові подробиці. || Фото: ДСНС

У ніч з 1 на 2 січня Росія знову зробила масову атаку дронами на Київ та область. Під час повітряної тривоги, що тривала близько трьох годин, над столицею збили 22 дрони. Рятувальники розповіли деталі вибуху у Деснянському районі.

Нагадаємо, уламками збитого дрона у Деснянському районі пошкоджено балкони та шибки у багатоповерхівці. Внаслідок цього постраждав 19-річний хлопець, який отримав різану рану стопи, наступивши з необережності на уламки скла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце падіння дрону оперативно прибули рятувальники із найближчих пожежних частин. Уламки впали на проїжджу частину, однак у дев'ятиповерховому будинку поряд були пошкоджені балкони та вікна на третьому, четвертому та шостому поверхах.

Багато мешканців будинку евакуювалися на вулицю після прибуття рятувальних бригад. Пожежники негайно розпочали пошуки ймовірних жертв. Єдиного потерпілого знайшли у квартирі на восьмому поверсі. Бійці ДСНС допомогли йому спуститися до "швидкої", після чого його госпіталізували.

На щастя, ніхто більше не постраждав. На місці працювало 13 осіб особового складу з використанням трьох одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Последние новости