Спецоперація у Києві: затримано 14 учасників наркоугруповання

Спецоперація у Києві: затримано 14 учасників наркоугруповання || фото: https://t.me/kyiv_pro_office

Уродженець Херсонської області створив у Києві злочинну організацію, яка збувала кокаїн у столиці. Клієнтів знаходили через знайомих, у нічних клубах та через соціальні мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для затримання підозрюваних була проведена багатоетапна спецоперація. За результатами слідчих дій 14 учасників групи, у тому числі двоє жінок, були затримані. Серед них: організатор та його "заступник", адміністратор замовлень, керівники груп кур’єрів, збувачі та водії.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури

До затримання учасників угрупування правоохоронці провели 12 оперативних закупок. А під час 42 обшуків, проведених за місцями мешкання фігурантів та в їхніх автомобілях, вилучили 0,5 кг кокаїну, вартість якого становить близько 4 мільйони гривень.

Також вилучено засоби для фасування та зважування наркотичних засобів, мобільні телефони, банківські картки, флеш накопичувачі, чорнові записи, ноутбуки, 54 тисячі долларів США, 3 тисячі євро, 160 тисяч гривень, предмети, схожі на бойову зброю та боєприпаси, кастет, ножі, дозволи на травматичну зброю, а також дозвіл на рух транспортного засобу під час дії комендантської години. 

Крім того, вилучено 10 автомобілів, якими користувалися учасники групи. 

Організатору та учасникам злочинної групи повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи. 12 з них - взято під варту.

[read_more_vg id="1231939"]

Последние новости