На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук і повернули власниці

На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук. || Фото: Добровольці Бучі

Під час війни російській армії вдалось розвіяти міф про свою могутність та непереможність, а також прославитись на весь світ, як мародери, гвалтівники, терористи. Окупанти крадуть в звичайних українців побутову техніку, унітази, одяг, білизну тощо. Ще один випадок мароденства росіян зафіксували на Бучанщині, яка деякий час була окупована.

У Бучанському районі Київської області під час обстеження лісу у покинутому бліндажі окупантів захисники України знайшли вкрадений ворогом ноутбук, повідомляє добровольче формування Бучанської міської територіальної громади №1 "Добровольці Бучі".

Орки так швидко тікали від підрозділів ЗСУ, що забули забрати награбоване.

"Під час перевірки лісів Клавдієвського лісництва на вибухонебезпечні предмети в одному з окупантських бліндажів був знайдений ноутбук. Після огляду виявилось, що це вкрадений росіянами гаджет місцевої мешканки", - уточнили в добровольчому формування.

Добровольці знайшли контакти власниці та повернули їй гаджет. 

Мешканців Київської області закликають одразу викликати спеціалістів у разі, якщо ви знаходите покинуту чи заховану техніку. Вона може бути замінована або мати докази воєнних злочинів.

Телефон оперативної лінії добровольчого формування: +38096 004 21 88.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у перші дні російського вторгнення, наприкінці лютого 2022 року, сотні жителів селища Димер на півночі Київської області втікали від окупантів, переправляючись на інший берег Київського моря на човнах. 

 

Последние новости