На Київщині затримали юного драг-дилера, який накачував наркотиками всю Україну

На Київщині затримали юного драг-дилера. Фото:pexels.com

Зловмиснику, якому ледве виповнилося 20 років, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Про це повідомили у прес-службі Поліції Київської області.

Як виявилось, драг-дилер поширював психотропні та наркотичні речовини по всій території України. Для цього він користувався послугами різних поштових відділень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника, який розповсюджував заборонені речовини.

Так, 20-річний житель Бориспільщини використовував Телеграм-канали для пошуку потенційних "клієнтів". Отримавши замовлення та оплату за нього він відправляв поштою наркотичні та психотропні речовини по всій території України.

Варто зазначити, що заборонені речовини зловмисник отримував від кураторів і спілкувався з ними виключно через соціальні мережі.

Поліцейські затримали дилера під час чергового надсилання замовлення на одному з поштових відділень. Під час обшуку правоохоронці виявили у хлопця канабіс, зип-пакети та електронні ваги.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю Київщини задокументували факти відправлення заборонених речовин до інших областей на території України і таким чином перекрили канал надходження наркотичних засобів до покупців по всій країні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом збуту наркотиків. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Последние новости