У Києві жінка влаштувала переполох через картонку, яку прийняла за удава

У Києві жінка влаштувала переполох через картонку, яку вважала за удава. || Фото: unsplash.com

Мешканка Києва побачила у себе вдома картонку, схожу на удава, через що влаштувала переполох у мережі та навіть викликала службу з порятунку тварин, щоби рептилію спіймали.

Курйозний інцидент стався на Троєщині, що на вулиці Лисковській, 30. Спочатку жінка нібито побачила у себе в санвузлі змію, яка знаходилася у маленькому відрі з-під морозива.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оскільки домашньої рептилії у киянки не було, вона одразу забила на сполох. "Змію" вона зняла на відео та опублікувала у місцевому чаті, чим спровокувала активне обговорення серед інших мешканців столиці, чий це удав і як він потрапив у чужу квартиру. З'явилася версія, що змія звідкись втекла чи її покинув господар і тепер вона повзає між поверхами цього житлового будинку.

Оскільки самостійно лізти до рептилії жінка не наважилася, адже була налякана, вона викликала додому службу з порятунку тварин.

Як передає "ТСН", бригада рятувальників, що приїхала на місце, замість удава знайшла у відерці звичайну картонку з-під червоного скотчу. При цьому вони підтвердили, що здалеку вона справді нагадувала голову удава з червоним оком.

Заявницю заспокоїли і віддали їй відерце, у якому, на щастя, рептилії не було.

Последние новости