Атака дронів на Київ 30 травня: чоловік загиблої розповів подробиці того, що сталося

Чоловік загиблої під час атаки дронів на Київ розповів подробиці того, що сталося. || Фото: Фото: Pavlo Petrov

Внаслідок атаки безпілотників Shahed-136/131 на Київ у ніч проти 30 травня загинула 33-річна мешканка висотки у Голосіївському районі. Її чоловік, якому вдалося вижити, розповів, що сталося під час падіння уламків на їхній будинок.

Нагадаємо, РФ випустила з різних напрямків на територію України 31 безпілотник, повідомили у Повітряних силах ЗСУ. ППО збило 29 з них, при цьому понад 20 було вражено на Київщині або над Києвом. Через падіння уламків безпілотників було пошкоджено кілька будівель у Печерському, Голосіївському, Святошинському, Дарницькому та Дніпровському районах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Голосіївському районі було частково зруйновано 24-поверхову житлову будівлю. Пожежники евакуювали 30 мешканців будинку. Як повідомляли тоді у ДСНС Києва, в одній квартирі було знайдено тіло загиблої 33-річної жінки. Всього внаслідок удару постраждали шестеро людей.

Загиблу звали Катерина. Її чоловік Іван розповів "24 каналу", що під час атаки дронів вони обоє спали у квартирі. У момент вибуху у квартирі вилетіли вікна, через що його дружина впала. Івана також було поранено, але він зміг вибігти з квартири, щоб когось покликати на допомогу.

Чоловік розповідає, що він спустився вниз і знайшов там рятувальників. Він розповів їм про те, що сталося, і вказав, де лежить Катерина. Рятувальники піднялися до квартири та спустили жінку вниз, до медиків "швидкої". Проте врятувати постраждалу вони не змогли.

Іван також постраждав під час удару – з його тіла лікарі дістали близько семи осколків. З лікарні його вже виписали.

Последние новости