Київська прокуратура оголосила про підозру щодо розкрадання на будівництві Подільського мосту

Київська прокуратура оголосила про підозру щодо розкрадання на будівництві Подільського мосту - || фото: the-village.com.ua

Під час будівництва Подільського мосту могли розікрасти ще 104 мільйони гривень. Про нову підозру повідомили директору комунального підприємства "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд".

Так, у березні цього року комунальне підприємство, генпідрядник та підрядна організація підписали договорі, згідно з яким підряднику перерахували 181 мільйон гривень на оренду та експлуатацію будівельної техніки для зведення мосту.

Проте вартість оренди завищили на 104 мільйони гривень, ідеться у повідомленні Київської міської прокуратури.

Ці гроші потрапили  на рахунки кількох підприємств з ознаками фіктивності під виглядом закупівлі взуття, господарських товарів, запчастин.

Щоб відшкодувати збитки, було накладено арешти на рахунки всіх підприємств, причетних до махінацій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше керівнику КП вже повідомили про підозру за фактом службової недбалості, яка призвела до понад 6 мільйонів гривень збитків міському бюджету.

За ці злочини йому загрожує від 7 до 12 років ув'язнення, позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на тривалий термін та конфіскація майна.

Последние новости