"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою

"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою

Якщо клієнт Приватбанку при купівлі або продажу криптовалюти відправляє або отримує гривні, то він тепер - у групі ризику. Скарги на закриття рахунків з'являються у соцмережах.

В українських соціальних мережах обговорюється інформація, що торгувати криптовалютою та користуватися при цьому "Приватбанком" може бути небезпечно.
В інтернеті є скарги користувачів, які пишуть, що після того, як вони робили операції з торгівлі криптовалютою за системою P2P, банк закриває рахунки.

Після цього користуватися послугами Приватбанку стає неможливим. Правда, залишок грошей на рахунку клієнта зберігається, і ці гроші можуть бути переведені в інший банк, який вкаже клієнт.

Також клієнти "Приватбанку" скаржаться, що отримали блокування рахунку після надсилання грошей на електронні гаманці та отримання переказів на свій рахунок.

Нагадаємо, в Україні існує такий вид обману - шахраї перевипускають чужі sim-картки та набирають кредити, вказуючи цей номер як дійсний. За рахунок цього шахраї багатіють, а постраждалі залишаються з великими боргами та колекторами.

Последние новости