Карта бойових дій в Україні 4 квітня

Карта бойових дій в Україні 4 квітня. || Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сьогодні, 4 квітня, в Україні розпочався 771 день повномасштабної війни з Російською Федерацією. Російські війська намагаються прорвати українську оборону, щоб окупувати більше територій, ЗСУ контратакують.

Vgorode публікує карту бойових дій від Інституту вивчення війни (ISW) за даними 4 квітня.

Міністерство оборони Росії заявило, що напад на Крокус Сіті Холл 22 березня призвело до значного збільшення числа російських претендентів на контрактну службу.

3 квітня Україна та Фінляндія підписали двосторонню угоду про безпеку терміном на 10 років.

Російські війська нещодавно підтвердили наступ поблизу Бахмута та міста Донецька, а також у районі кордону Донецької та Запорізької областей.

Геолоковані кадри, опубліковані 2 квітня, показують, що російські війська нещодавно просунулися на південний захід від Іванівського (на захід від Бахмута).

Позиційні бої тривали у таких районах:

Російські війська просунулися на захід від Авдіївки на тлі бойових дій, що тривають. Відомий російський блогер заявив, що російські війська просунулися далі до південних околиць Семенівки.

Відомо, що російські війська трохи просунулися в районі бурелому на південний захід від Новомихайлівки (на південний захід від Донецька).

Підрозділи російської 238-ї артилерійської бригади (8-а САА Південного військового округу) продовжують вести бої на захід від Донецька в районі Красногорівки.

3 квітня позиційні бої продовжились на заході Запорізької області, але підтверджених змін на лінії фронту не відбулося.

Последние новости