Карта бойових дій в Україні 22 серпня

Карта бойових дій в Україні 22 серпня. || Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сьогодні, 22 серпня, в Україні розпочався 911-й день повномасштабної війни з Російською Федерацією. Російські війська наступають по всій лінії фронту, а ЗСУ намагаються зупинити наступ. Також ЗСУ атакує російські позиції в Курській області РФ.

Vgorode публікує карту бойових дій Інституту вивчення війни (ISW) за даними 22 серпня.

21 серпня українські війська продовжили наступальні операції на Курському рубежі та досягли успіхів.

Російські війська нещодавно просунулися на південний схід від Покровська, на південний захід від Донецька та на північний схід від Роботино.

Обмежені позиційні бої тривали на півночі Харківської області, але підтверджених змін лінії фронту не було. Бої тривали на північ від Харкова в районі Липців та Глибокого, а також у Вовчанську та навколо нього.

Український Генеральний штаб повідомив, що російські війська продовжували наступальні операції у таких районах:

Російські війська продовжували наступальні операції на захід від Донецька в районі Красногорівки та Георгіївки 20 та 21 серпня, проте жодних підтверджених змін лінії фронту у цьому районі не було.

Геолокаційні кадри, опубліковані 20 серпня, вказують на те, що російські війська нещодавно просунулися в західній Запорізькій області на південну околицю Луговського (на північний схід від Роботино).

Український генеральний штаб повідомив, що російські війська атакували на північ від Роботино в районі Новоданилівки та на північний схід від Роботино в районі Малої Токмачки.

Последние новости