У Києві побили власницю бренду Vrodliva

У Києві побили власницю бренду Vrodliva || Фото: Instagram

Власниця бренду білизни та одягу Vrodliva повідомила, що у Києві її побила господарка інтрнет-магазину, в якої вона замовляла торгове обладнання.

Інцидент стався у вівторк, 15 жовтня, пише Vgorode.

На своїй сторінці в Instagram жінка повідомила, що напередодні вона замовляла у власниці торгове обладнання на суму 143022 гривень, яке, за її словами, прийшло побитим та без частини комплектуючих. Також 4 ящики вішаків відправили не ті, що замовлялись.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Жінка вирішила приїхати в офіс аби розібратися із ситуацією, де їй запропонували відправити увесь бракований товар назад.

"Я приїхала в офіс розбиратися з ситуацією, де в мене склалося враження, що це я винна у тому що мені відправили бракований товар", - зізналася Vrodliva.

Так як у клієнтки не було змоги, через великий обсяг товару, віднести його на пошту чи скористатися послугами кур’єра, вона запропонувала фірмі-продавцю кілька варіантів: або викликати машину та привезти товар їм на склад, або відправити їх працівника або підрядника забрати це обладнання.

Відповідь була категоричною: це ваші проблеми і вирішуйте їх самі.

Але це не влаштувало клієнтку і вона заявила, що без вирішення ситуації звідси не піде.

Яке ж було здивування, що після її слів "не шукати компроміс це дитяча позиція", власниця інтернет-магазину схопила жінку за волосся, витягла на вулицю та повалила на асфальт, сіла зверху та почала бити об нього потилицею. Жінка виявилася доволі масивна, тож відтягнути її вдалося не швидко.

Після інциденту власниця інтернет-магазину торгівельного обладнання та її підлегла сіли в машини та поїхали.

Скривджена викликала на місце поліцію та написала заяву, бо не хоче залишати цю ситуацію просто так.

За словами потерпілої, мова йде про інтернет-магазин kievtorg.com.ua.

 

Последние новости