Атака РФ на Київ: уламок ворожого дрона знайшли на території дитсадка

Удар російських дронів по Києву. Фото: reuters.com/Gleb Garanich

Вночі, 17 жовтня, російська окупаційна армія атакувала Київ ударними дронами.Всі ворожі безпілотники були виявлені та збиті, однак через падіння уламків є руйнування.

Про це повідомляє міський голова Києва Віталій Кличко та голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У Деснянському районі столиці після ворожої атаки виявили уламок БпЛА на території дитячого садочка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Розбита шибка в приміщенні закладу. Інших ушкоджень та руйнувань немає. Потерпілих не виявили, — повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

За даними Київській міській військовій адміністрації, безпілотники заходили в повітряний простір столиці хвилями і з різних напрямків.

— З вчорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували чотири рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. Крім загрози БпЛА одна з тривог була пов’язана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї», – йдеться в повідомленні.

Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат. Даних щодо потерпілих не надходило.

Последние новости