Співачка Христина Соловій потрапила в новий скандал - тепер через поцілунок з дитиною на сцені

Співачка Христина Соловій потрапила в новий скандал через поцілунок з дитиною на сцені. || Фото: instagram.com/soloviyka

Тільки вщух скандал через те, що Христина Соловій у нецензурній формі висловилася про екс-назву міста Чорноморськ, так спалахнув новий – тепер через поцілунок з дитиною на сцені.

Так, на концерті Христини Соловій у Львові на сцену вийшов маленький хлопчик, щоб привітати артистку. Хлопчик хотів поцілувати Христину в щічку і співачка її підставила. Але коли дитина наважилася і потягнулася, то артистка повернула голову і в результаті дитина поцілувала Христину в губи.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Христина Соловій (@soloviyka)

Відео поцілунку Христина виклала на сторінки своїх соцмереж і підписала: "Діти вчать нас бути невимушеними та сміливими. Не показуйте емці тільки". 

Скоріш за все, під "Емкою" Христина Соловій мала на увазі блогерку, феміністку Емму Антонюк. Вона на це відео в результаті все ж відреагувала. Написала так: "Насправді, тема сексуалізації підлітків, лолітства, німфетства – трохи про інше. Господи, як же це не смішно, Христино. Страшно і не смішно".

Коментатори в соцмережах теж обурені поведінкою співачки.

Нагадаємо, конфлікт між Христиною Соловій та Еммою Антонюк почався у липні 2023 року під час інтерв'ю, де обговорювалися чутливі теми, пов'язані з німфетками, образом Лоліти та педофілією. Антонюк вирішила підняти ці питання, адже раніше Соловій висловлювала захоплення романом Володимира Набокова "Лоліта" і писала наукову роботу про "психотип німфетки". Також співачка розповідала про захоплення старшими за себе чоловіками. Однак під час розмови Соловій звинуватила Антонюк у спробі створити "срач" і привернути увагу медіа за рахунок скандальних тем. Співачка підкреслила, що не підтримує жодного відбілювання педофілії і виступила проти нормалізації таких дискусій.

Последние новости