На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов. || Фото: Facebook Карім Гуламов

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов, який пішов захищати Україну з першого дня повномасштабного вторгнення РФ.

За яких обставин і де це сталося – не повідомляється. Про загибель українця азербайджанського походження повідомили на офіційній Facebook-сторінці телеканалу M2, де Карім вів програму "Військовий хіт парад".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Каріму було 34 роки і через тиждень, 26 липня, йому мало виповнитися 35 років.

На Facebook-сторінці Гуламова публікують пости його знайомі, близькі та товариші по службі, які сумують через втрату і пишуть добрі слова про нього. Вони відзначають, що Карім був сміливою, сильною, доброю і позитивною людиною.

Також про те, що сталося, написала співачка Оля Цибульська. Раніше вона розповідала, що її батьки на початку повномасштабної війни залишалися в Ірпені, після чого змогли виїхати. Оля поділилася, що саме Карім допомагав їм врятуватися та залишити небезпечну зону, за що співачка йому дуже вдячна.

Свої співчуття висловив посол України в Азербайджані Владислав Каневський.

Карім народився в Обухові, останніми роками жив в Ірпені під Києвом. Він воював у зоні АТО і раніше служив у 73-му центрі спецоперацій. Оскільки бойовий досвід він мав, з першого дня війни він зголосився вступити до лав ЗСУ, щоб захищати батьківщину від російських окупантів.

Последние новости