Sony Gaming: ігрова лінійка смарт-телевізорів, що вражає уяву

Sony Gaming: ігрова лінійка смарт-телевізорів, що вражає уяву - фото

У квітні популярний японський виробник анонсував нову лінійку ігрових смарт-телевізорів Sony Gaming TV X90L. У цій серії з'явилася модель з діагоналлю 98 дюймів, що викликала підвищений інтерес геймерів. Доступні також версії з екранами 55, 65 і 75". Пристрої отримали 4K-панелі з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц. Новинки оснащені режимами автоматичного HDR і портами HDMI 2.1 з низькою затримкою, що робить їх відмінним рішенням для комфортного геймінгу. Смарт-телевізори https://comfy.ua/flat-tvs/ отримали 4 ГБ ОЗП і накопичувач об'ємом 64 ГБ - вони поєднуються з різними ігровими приставками. У чому особливості використання геймерських телевізорів і як вибрати відповідний пристрій правильно, розберемося далі.

Особливості ігрового телевізора

З виходом Sony Gaming TV X90L категорія ігрових девайсів значно поповнилася. Важливо розуміти, що візуально така техніка може не відрізнятися від стандартних розумних телевізорів, а головна відмінність - начинка. Геймери невипадково стали відмовлятися від моніторів на користь TV для якісного ігрового процесу. Його визначають такі характеристики:

Завдяки таким геймерським моделям телевізорів, як Sony Gaming TV X90L, недостатня чіткість, розмиття зображення в русі та занадто повільна реакція пристрою з регулярними гальмуваннями залишаються в минулому. Користувачі поступово переглядають ставлення до TV, як відмінної можливості насолодитися повноцінним ігровим процесом на широкому екрані. Частота від 120 Гц, одиниці мілісекунд на відгук і технології динамічного оновлення дисплея дають змогу смарт-телевізорам повноцінно конкурувати з геймерськими моніторами.

Як вибрати ігровий телевізор: ключові параметри

Щоб отримати смарт-TV для ігор, важливо під час вибору зробити акцент на таких характеристиках:

Последние новости