Мурал із рекламою електронної гри у київському метро принесе бюджету 160 тисяч гривень

Мурал із рекламою електронної гри у київському метро принесе бюджету 160 тисяч гривень. || Фото: vechirniy.kyiv.ua

160 тисяч гривень заплатять Києву за розміщення реклами у тунелі столичного метрополітену лише на два місяці – лютий та березень 2022 року.

Нагадаємо, днями реклама електронної гри Horizon Forbidden West була розміщена у переході між "Хрещатиком" та "Майданом Незалежності". На стінах переходу тепер - величезні за розміром зображення головної героїні тайтлу - Елой, а також видів природи та роботів, яких у грі буде близько чотирьох десятків видів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як пише "Вечірній Київ", багато пасажирів звертають увагу на нову прикрасу метро та активно її фотографують. За словами представника київського метрополітену Наталії Макогон, тунель між двома центральними станціями вважався неформально найдепресивнішим місцем у системі київської підземки, і раніше навіть була ідея розмалювати стіни в цьому місці під акваріум.

[read_more_vg id="1197329"]

Загальна площа муралу – 520 кв. м., саме за цією цифрою обчислювалися 160 тисяч гривень, які отримає місто як оплату реклами. Кошти будуть направлені до спецфонду бюджету столиці.

Нагадаємо, після оголошення тендеру на добудову у Києві станції метро "Львівська брама" стало відомо, де хочуть розмістити її вихід.

Последние новости