Як проходитиме реконструкція Хрещатика і коли вона закінчиться

Як відбуватиметься реконструкція Хрещатика у Києві та коли вона закінчиться. || Фото: vlasne.ua

З'явилася інформація, в які терміни проходитимуть роботи на головній вулиці Києва та що конкретно буде зроблено.

На капітальний ремонт Хрещатик закриють незабаром - вже в середині березня, а закінчаться роботи до осені. Востаннє реконструкція центральної вулиць проходила вже досить давно, ще за мера Омельченка близько 20 років тому.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як повідомляє офіційний портал Києва з посиланням на "Київавтодор", з метою максимально швидкого оновлення вулиці роботи будуть вестись у кілька змін та в цілодобовому режимі.

Перший етап триватиме із середини березня до кінця травня. У цей час на проїжджій частині замінять асфальт, на тротуарах стару плитку замінять гранітним мощенням, буде оновлено систему зливової каналізації. Головна вулиця Києва отримає, нарешті, велодоріжки.

[read_more_vg id="1198455"]

Також на Хрещатику з'явиться більше дерев, а на газонах із травою буде облаштовано системи автополиву. На Хрещатику з'явиться кілька нових наземних пішохідних переходів, але не забудуть і про підземні – їх капітально оновлять.

Важлива для автомобілістів новина – повного перекриття Хрещатика від Українського дому до Бессарабського ринку не буде. Рух закриватимуть двома секторами - від Українського дому (Європейської площі) до ЦУМу та від ЦУМу до Бессарабської площі.

Нагадаємо, у січні було затверджено проект капремонту Повітрофлотського проспекту.

Последние новости