У Бучі хочуть збудувати індустріальний парк щоб відновити роботу виробництв

У Бучі хочуть збудувати індустріальний парк щоб відновити роботу виробництв. || Фото: facebook.com/vkhmelnytsky

У Київській області планують відновлювати роботу виробництв, які були зруйнувані через війну. Для цього у Бучи збудують індустріальний парк, куди переїдуть підприємства, які залишили своїх співробітників в Україні.

Про це написав бізнесмен Василь Хмельницький, який запропонував ідею такого парку, щоб врятувати українські виробництва. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, багато хто з підприємців не хоче переїжджати закордон чи робити релокацію бізнесу, тож вони звернулися за порадою, як можна швидко відбудувати виробництва.

Під час зустрічі Василя Хмельницького з міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим, та мером Бучі Анатолієм Федоруком було вирішено побудувати в місті індустріальний парк, куди зможуть переїхати виробництва. Якщо вони будуть залишитись в Бучі, то це допоможе зберегти робочі місця та заробітну плату. Співробітники зможуть залишитись в Україні і достойно жити, не втрачаючи роботу.

Через декий час до проєкту залучать іноземних інвесторів. Їм будуть пропонувати рішення, щоб вони також долучались до відновлення Бучі.

[read_more_vg id="1206172"]

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, коли міська влада Києва планує відновити школи і дитячі садочки, які буди зруйновані через ракетні обстріли з боку Росії. Відбудову закладів освіти планують виконати дуже швидко, дя цього вже розробляють відповідні кошториси.

Последние новости