У Києві оновили маршрут руху автобусу №21: подробиці

У Києві оновили маршрут руху автобусу №21: подробиці. || Фото: my-obolon.kiev.ua

Із цієї неділі, 14 серпня, автобуси маршруту № 21, які курсують від вулиці Милославської до Залізничної станції "Зеніт", будуть зупинятися ще і біля станції метро "Почайна".

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відтак, роботу автобусів цього маршруту буде організовано в напрямку руху до станції метро "Почайна" за постійною схемою руху. У зворотному напрямку автобус проїжджатиме проспект Оболонський - проспект Степана Бандери і курсуватиме далі за постійною схемою.

Окрім цього, Поворозник зазначив, що з 15 серпня буде відновлено роботу трамвайного маршруту №28. Ніяких змін на цьому маршруті не передбачено, трамвай як і раніше курсуватиме від вулиця Милославська до станції метро "Лісова".

[read_more_vg id="1216230"]

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що петиція киян про відміну вимушеної зупинки транспорту під час повітряної тривоги набрала потрібну кількість підписів. Автор вважає, що це рішення є "необґрунтованим і шкідливим для жителів міста й економіки столиці" і той, хто його ухвалив, їщдить на машині і не розуміє, як це - користуватися громадським транспортом. Звернення має розглянути мер столиці Віталій Кличко.

Последние новости