Проїзд у Київській міській електричці можна буде оплатити карткою

Проїзд у Київській міській електричці можна буде оплатити карткою. || Фото: Київська міська електричка

У Київській кільцевій електричці скоро можна буде оплачувати проїзд за допомогою банківської картки або NFC. Столична влада вже співпрацює з Укрзалізницею, щоб якнайшвидше запровадити ці зміни.

Таким чином, система оплати проїзду в кільцевій електричці буде інтегрована із загальною транспортною системою Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Окрім оплати банківською карткою, для пасажирів буде доступна оплата проїзду міською транспортною картою. Картку банку, смартфон або смарт-годинник потрібно буде прикласти до турнікета на станції, так само як це працює у метро. Такий зручний спосіб оплати буде працювати на більшості станцій Київської міської електрички вже в кінці грудня.

Зараз пасажири електрички можуть швидко купити квитки в чат-ботах Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages.

В Укрзалізниці зручність користування послугами залишається пріоритетом №1.

[read_more_vg id="1227098"]

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що деякі станції Київської міської електрички планують перейменувати. Це стосується 8 зупинок, на яких завершується косметичний ремонт, тож там буде зручно змінити назви. Зазначається, що нові найменування більш точно відповідатимуть топоніміці столиці.

Також ми розповідали, що у зв'язку із зупинкою транпорту за час повітряних тривог Київ втратив більш ніж 1 мільярд гривень. Саме таку суму "Київпастранс" не зміг заробити через відмову курсувати під час небезпеки. Таке обмеження, на думку киян, ніяк не сприяє безпеці, але приносить збиток місту.

Последние новости