Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 17 по 24 лютого.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 17 по 24 лютого
Дозвілля та їжа
16 лютого 2022 16:29
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 17 по 24 лютого. Фото: planetakino.ua

Vgorode подивився, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте підписатися на Telegram-канал "Диван подождет". Це найкращий гід по Києву.

Лакрична піца

Рейтинг IMDB: 7.9/10

Комедія. США, 2021 р.

Режисер: Пол Томас Андерсон

У ролях: Алана Хаїм, Купер Хоффман, Бредлі Купер

Дія фільму відбувається у Сан-Фернандо 1970-х років. Головний герой - підліток, дуже хоче стати актором і мріє досягти успіхів та визнання в Голлівуді. На самому початку свого шляху йому доведеться зустрітися з дуже цікавими людьми, від яких і залежатиме його подальша доля.

Носоріг

Рейтинг IMDB: 6.1/10

Кримінал, драма. Україна, Німеччина, Польща

Режисер: Олег Сенцов

У ролях: Сергій Філімонов, Аліна Зевакова, Євген Григор'єв

Історія, що базується на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє у кримінальний світ і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Випередити час

Рейтинг IMDB: 6/10

Трилер. США, 2021 р.

Режисер: Філіп Нойс

У ролях: Наомі Уоттс, Колтон Гоббо, Сьєрра Молтбі

Невідомий стрілець захоплює школу. Під час ранкової пробіжки мати одного з учнів дізнається: її син там! Їй доведеться подолати багато миль, намагаючись випередити час, перш ніж потрапити до епіцентру подій. Не можна втрачати жодної хвилини, адже кожна мить може стати останньою для її дитини.

(Не)ідеальні парочки

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Комедія. Італія, 2021

Режисер: Паоло Костелла

У ролях: Амбра Анджоліні, Лука Біззаррі, Кароліна Крещентіні

Подружні спілки кількох пар були визнані недійсними - священик, який вінчав їх, виявився шарлатаном. Незабаром після цього почали випливати таємниці, які подружжя все життя зберігало один від одного. Чи зможуть вони знову укласти шлюб чи їхнє життя перевернеться з ніг на голову?

Фантазії для дорослих

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Комедія. Франція, 2021

Режисери: Давид Фонкінос, Стефан Фонкінос

У ролях: Карін В'яр, Кароль Буке, Моніка Беллуччі

За зачиненими дверима спалень завжди знайдеться місце для смішних, незручних, кумедних або просто кумедних ситуацій. Шість різних пар у гонитві за гострими відчуттями влаштують справжню буффонаду — кому вдасться зміцнити стосунки, а хто приречений на френдзону?

Падіння Місяця

Рейтинг IMDB: 5.3/10

фантастика. США, Канада, Китай, 2022

Режисер: Роланд Еммеріх

У ролях: Холлі Беррі, Патрік Вілсон, Джон Бредлі

Таємничі сили зміщують Місяць з орбіти, спрямовуючи супутник Землі до нашої планети. Усього за кілька тижнів до зіткнення колишній астронавт, а тепер один із керівників НАСА Джо Фаулер виявляє, що має рішення щодо порятунку людства, але вірять йому лише двоє: відставний астронавт Брайан Харпер та прихильник теорій змови К.С. Хаусман. Саме цим не найочевиднішим героям належить вирушити у відчайдушну космічну подорож і розкрити секрети темного боку Місяця.

Золото острова Гардіан

Рейтинг IMDB: 5.1/10

Бойовик, трилер. США, 2021 р.

Режисер: Девід Хекл

У ролях: Скотт Іствуд, Кевін Дюранд, Фамке Янссен

Ді ніколи не бачив нічого поганого у вбивствах та тортурах – він насолоджувався ними! Але одного разу колишній морпіх вирішив виправитись і навіть звернувся за допомогою до професійного психолога. Пролікувавшись, він вирушає до острова на похорон рідного брата, куди також прийшла банда головорізів. Опинившись у смертельній небезпеці, йому потрібно зробити вибір – стримати свою спрагу крові та ризикнути життям невинних, або врятувати всіх, скинувши маску та перетворившись на жорстокого м'ясника, яким він був завжди.

Пригоди на Місяці

Рейтинг IMDB: 4.9/10

Анімація. Німеччина, Австрія, 2021

Режисер: Алі Самаді Ахаді

У ролях: Алекс Ле, Ліліан Гартнер, Ховард Найтінголл

Пітер вирушає у подорож Чумацьким Шляхом, щоб урятувати молодшу сестру. Під час події на нього чекатимуть загадкові світи, нові друзі та битва з гігантськими Духами природи та головним лиходієм – Місячною людиною. Чи зможе юний герой пройти через ці випробування та разом із сестрою повернутися на Землю?

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах