Куди піти в Києві цього тижня з 21 по 25 лютого 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
21 лютого 2022 18:18
Куди піти в Києві цього тижня з 21 по 25 лютого 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Цими вихідними кияни зможуть відвідати різні культурні заходи, які відбудуться у столиці. У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець.

Нагадаємо, що для відвідування масових заходів вам знадобиться сертифікат про вакцинацію, негативний результат тесту на Covid-19, що діє, або довідка про одужання. При цьому організатори деяких заходів можуть обмежувати список цих документів лише кількома пунктами.

Повний список заходів на ці вихідні дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Куди піти у Києві з 21 по 25 лютого:

Farolero - нічний чарівний сіті-тур

Farolero - це нічна пішохідна інтерактивна екскурсія Києвом. Головний герой цієї дивовижної історії стане надійним провідником у світ казки. Для нього місто - це відкрита книга про його мешканців та київські легенди, які оживуть прямо на очах гостей.

Коли: 21-25 лютого, 19:30

Де: Лядські ворота

Адреса: Майдан Незалежності

Скільки коштує: 300-1700 гривень. Подробиці за посиланням.

Квест "Стріла купідону"

На вас чекають цікаві інтерактивні завдання, які допоможуть перевірити ваші стосунки та дізнатися що-небудь нове про коханого чи коханого. Пориньте у світ романтичних пригод і отримайте незабутні враження та задоволення від гри. Також на вас чекає романтична фотозона та виставка "Магія масок" з безкоштовним входом, яка подарує родзинку пікантності цього дня.

Коли: 21-25 лютого, 10:00

Де: Бізнес-центр Башта 5

Адреса: вулиця Рибальська, 22

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Флюїд Арт

Ви навчитеся унікальній творчій техніці, в якій картину створюють за допомогою оригінального змішування акрилових фарб. Процес творчості простий і забавний - потрібно змішати фарби в ємності і нанести їх на полотно або дерев'яний планшет, пробуючи різні прийоми, щоб кольорова палітра утворила химерні візерунки та абстракції.

Коли: 21 лютого, 19:00

Де: Арт-Студія "Творчі", офіс 3

Адреса: вулиця Володі Дубініна, 2

Скільки коштує: 1600 гривень. Подробиці за посиланням.

Ліга Сміху

Відбудеться одразу три концерти "Ліга Сміху-2022". Стартує перший етап 9 сезону Чемпіонату з гумору. Ви побачите не лише нові амбітні команди, а й нових тренерів та редакторів цього проекту.

Коли: 21, 22 лютого, 19:00

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 190 до 1490 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Комедія про ніжне серце"

Це класичний водевіль. Вистава поставлена за знаменитою п'єсою відомого літератора Володимира Соллогуба "Біда від ніжного серця", написаної ним ще в середині XIX, коли цей жанр почав набувати повсюдної популярності слідом за Європою.

Коли: 21 лютого, 19:00

Де: Театр на Михайлівській

Адреса: вулиця Михайлівська, 24Ж

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Джульєтта та Ромео"

Вистава, яка через сотні років анітрохи не втратила своєї актуальності. Зворушлива, пронизлива, казка про тих, хто любить «Ромео і Джульєтту», знову оживе на сцені в Україні під керівництвом досвідченого режисера Кирила Калашникова. На глядачів чекає справжня любовна драма, приправлена ненавистю і гіркотою розлуки.

Коли: 21 лютого, 19:00

Де: Театр російської драми ім. Лесі Українки

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: від 40 до 350 грн. Подробиці за посиланням.

Стендап на трьох

Понеділок - перший робочий день, тому здається, що для відпочинку потрібно чекати на наступні вихідні. Але мало хто знає, що важкий робочий день понеділка може раптово перетвориться на вечірній відпочинок. І ми готові організувати його, вам просто потрібно прийти на наш стендап в Urban Grill. Для виступатимуть Слава Бу, Максим Давиденко, Раміль Янгулов.

Коли: 21 лютого, 19:30

Де: Urban Grill

Адреса: вулиця Хорива, 25/12

Скільки коштує: від 200 до 250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Мегери"

Старість не завжди приємна річ, а для двох кінозірок 60-х років просто страшна. Така страшна, що вони готові знятися у фільмі жахів, щоб повернути колишнє кохання глядачів. А ще - перегризати один одному горло, згадуючи минуле та колишніх. Коли більше втрачати нічого, то битва йде не на життя, а на смерть. Разом з тим, Рут і Мілдред не втрачають дотепності та сарказму, не шкодують шпильок один для одного та змушують глядачів сміятися без зупинки.

Коли: 21 лютого, 19:00

Де: Театр Актор

Адреса: вулиця Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 100-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Музична вистава "Мавка"

Це вистава з мотивів драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня". Твір, який занурить вас у світ суворого, але водночас прекрасного колориту України. Поєднання реального з неможливим, людського з міфічним. Історія недозволеного та засудженого кохання між світами. Шлях від любові до болю та ненависті.

Коли: 21 лютого, 19:00

Де: Центральний Дім офіцерів Збройних Сил України

Адреса: вулиця Грушевського, 30/1

Скільки коштує: 150-650 гривень. Подробиці за посиланням.

Гончарна майстерність

Навчитися створювати глиняні предмети інтер'єру - це чудова можливість відпочити душею та тілом, створювати чудові подарунки для своїх близьких та прикрашати власну обитель. Спеціально розроблений курс з гончарства дозволить вам поринути в автентичний світ традицій наших предків, дізнатися більше про землю, на якій ви виросли та навчитися створювати такі приємні рукам та очам глиняні дрібниці. На заняттях гончарства ви зможете розслаблятися душею та тілом, це своєрідна медитація. Ліплення з глини має дуже заспокійливий і розвиваючий ефект, крім того, процес творення прекрасного твору зі шматка мокрої та безформної глини підвищує самооцінку та вчить, що якщо докласти зусиль, то результат неодмінно буде досягнутий.

Коли: 22-25 лютого, 17:15

Адреса: вхід у двір по вулиці Бастіонна 5/13

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

DIZEL Show

"Дизель Шоу" виступлять із новою програмою "Весна надихає". Ці зустрічі наприкінці зими стали традиційними для артистів улюбленого шоу гумору. А тим більше вони приготували для вас дві різні програми і запрошують шанувальників долучитися до участі в телезйомках нових передач.

Коли: 22, 23 лютого, 19:00

Де: Палац України

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 103

Скільки коштує: від 400 до 2500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Два анекдоти на вечерю"

Це вистава за участю улюблених артистів кіно та телебачення. Вистава поєднує дві класичні п'єси Антона Чехова "Пропозиція" та "Ведмідь", тому цей вечір буде наповнений настроєм любові, романтики та амурних справ.

Коли: 22, 23 лютого, 19:00

Де: Freedom Hall

Адреса: вулиця Кирилівська, 134

Скільки коштує: від 390 до 1090 гривень. Подробиці за посиланням.

Золота. Yiddish Jazz Show

Це музична вистава з елементами іммерсивного театру, де гість одночасно і глядач, і герой дійства. Шоу вже понад два роки з аншлагами проходить у столичному концерт-холі та гастролює по всьому світу.

Коли: 22 лютого, 19:00

Де: Сaribbean club

Адреса: вулиця С. Петлюри, 4

Скільки коштує: від 490 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Королева краси"

У центрі драми любов і ненависть двох жінок: стара Мег Фолан та її сорокарічна дочка, до того ж, стара діва. Жити з батьками це і так не цукор, а коли під одним дахом живуть такі дві "вишеньки на торті" - вибуховий коктейль із гротеску, абсурду, мелодрами та жорстокості вам гарантовано.

Коли: 22 лютого, 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота"

Адреса: вулиця Шовковична, 7А

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Tribute "Zemfira" - "Rodin N"

Унікальний музикант Микола Родін створює кавери на різних виконавців. Для цього він використовує незвичайний підхід, записуючи шматочки партій для інструментів прямо на очах глядача. Далі він запускає їх на повторення та співає, підігруючи собі на гітарі. Такий підхід отримав назву live-looping, і на даний момент це досить оригінальне явище в музиці, що дозволяє музикантові грати на сцені наживо без групи.

Коли: 23 лютого, 20:00

Де: Docker-G pub

Адреса: вулиця Ігоревська, 13/5

Скільки коштує: від 100 до 125 гривень. Подробиці за посиланням.

Фільм "Бурхливий всесвіт!"

Документальний фільм "Бурхливий Всесвіт" покаже найсучасніші дані астрономії про середовище, в якому кружляє наш будинок - Земля. Досягнення саме цієї науки показують нам, яким є всесвіт насправді - розпеченим, наповненим бурхливими процесами, масштаб і силу яких складно уявити.

Коли: 23-25 лютого

Де: ВДНГ (кінотеатр Teleport)

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Kyiv Modern Ballet. Лебедине озеро. Раду Поклітару

Талановита сучасна хореографія, яскраві декорації та костюми, натхнення постановника та танцівників, перетворили цей балет на справжнє диво, яке не залишає байдужим жодного глядача. Це притча про те, як важливо залишатися самим собою та прожити своє життя чесно таким, яким ти є насправді.

Коли: 24 лютого, 19:00

Де: МЦКІ ПУ (Жовтневий палац)

Адреса: Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 190 до 850 гривень. Подробиці за посиланням.

Our Atlantic

Це перший сольний концерт автентичної інді-поп-групи Our Atlantic. Музиканти наживо заспівають як улюблені хіти, так і нові композиції. Серед них глядачі почують пісню «Моє кохання», з якою музиканти пройшли у фінал Нацвідбору на Євробачення-2022.

Коли: 24 лютого, 18:30

Де: Caribbean club

Адреса: вулиця С. Петлюри, 4

Скільки коштує: від 290. Подробиці за посиланням.

Stand-Up ALFAVITO

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це та багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії. Для вас виступатимуть: Максим Давиденко, Сергій Степанисько, Андрій Бережко, Микита Алексєєв, Іван Жорноклей.

Коли: 25 лютого, 19:30

Де: Alfavito Hotel

Адреса: вулиця Предславинська, 35д

Скільки коштує: від 200. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах