Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 24 лютого по 3 березня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 24 лютого по 3 березня
Дозвілля та їжа
23 лютого 2022 18:24
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 24 лютого по 3 березня. Фото: planetakino.ua

Vgorode подивився, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Хрещений батько

Рейтинг IMDB: 9.2/10

Бойовик. США 1972

Режисер: Френсіс Форд Коппола

У ролях: Марлон Брандо, Аль Пачіно, Джеймс Каан

Глава сім'ї, Дон Віто Корлеон, видає заміж свою дочку. У цей час із Другої світової війни повертається його улюблений син Майкл. Майкл, герой війни, гордість сім'ї, не висловлює бажання зайнятися жорстоким сімейним бізнесом. Дон Корлеоне веде справи за старими правилами, але настають інші часи, і з'являються люди, які бажають змінити порядки, що склалися. На Дона Корлеоні відбувається замах.

Велика прогулянка

Рейтинг IMDB: 8.6/10

Комедія. Україна, 2022 р.

Режисер: Олег Зборовський

У ролях: Юрій Ткач, Олена Кравець, Андрій Ісаєнко

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченка. У теплі весняні вихідні вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» - і доля зводить їх на одній галявині, яку кожна сім'я вважає «своєю». Між ними розгорається суперечка, переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з'являється і третій претендент - корупціонер-утікач, який сховав свої гроші на цій же галявині і бере молодших дітей наших сімей у заручники - він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки. Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не лише на рецепт маринаду для шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, що якими б різними ми не були і як би не сварилися, перед загальною загрозою ми завжди стаємо єдиною потужною силою.

Дог

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Комедія. США, 2022 р.

Режисери: Рід Каролін, Чаннінг Татум

У ролях: Чаннінг Татум, К'Оріанка Кілчер, Еммі Ревер-Лемпман
Лулу – яскрава, харизматична та дуже вольова. Заслужити на її довіру дуже складно. І красеня на ім'я Бріггс доведеться зробити все, щоб сподобатися Лулу. Адже вона може перетворити подорож на суцільний жах із грацією справжньої бельгійської вівчарки з характером. Ця пара приречена на пригоди.

Фестиваль "Канни-2021"

Короткометражний. Великобританія, Чехія, Південна Корея, Бельгія, Ісландія

Можна вічно дивитися на вогонь, воду та фільми Канського фестивалю, які "Фестивався синема" поспішає подати на суд українського глядача щороку. Цього разу ми ділимося справжньою перлиною фестивалю: переможці секції Cinefondation, які посіли перше та друге місце, картина з основної програми, яку журі нагородило особливим призом, але це ще не все: один з наших сюрпризів – мультфільм, у якому голос одного з героїв належить акторці із Гаррі Поттера. Пронизливі, емоційні та незвичайні картини з усіх куточків світу – це видовище, яке не слід пропускати.

Задоволення

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Драма. Франція, Швеція, Нідерланди, 2021

Режисер: Нінья Тюберг

У ролях: Софія Каппель, Зельда Моррісон, Евелін Клер

19-річна шведка Белла Черрі приїжджає до Лос-Анджелесу, щоб стати новою світовою порнозіркою. Дівчина амбітна і рішуче налаштована. Залаштунки порноіндустрії, встановлена ієрархія і жорстка конкуренція відчувають її можливості та силу бажання. Але, здається, дівчина готова на все.

Вовк та лев

Рейтинг IMDB: 6.1/10

Сімейний. Франція, Канада, 2021

Режисер: Жіль де Метр

У ролях: Моллі Кунц, Грем Грін, Чарлі Каррік

Дівчина на ім'я Алма, яка прагне стати піаністкою, отримує спадок від діда – будинок на острові, де планує займатися музикою. Якось Алма надає притулок вовчиці з вовченятком, про яку раніше дбав дідусь дівчини. За збігом, у той же час над островом терпить аварію літак, який переправляв маленького левеня до місцевого цирку. Усі, хто був на літаку, гинуть, окрім левеня, який потрапляє прямо в руки Альми. Так вовченя і левеня знаходять на острові будинок, а вовчиця допомагає дівчині виходити звірят. Коли вовчиця зникає, Алма починає дбати про малюків на самоті. Вовченя і левеня ростуть разом і стають нерозлучними, а дівчина заради них кидає музику. Згодом тварини перетворюються на хижаків, небезпечних для всіх, крім своєї матері, якою ним стала Алма.

Побачення у Парижі

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Драма. США, Франція, Італія, 2021

Режисер: Серджо Кастеллітто

У ролях: Серджо Кастеллітто, Береніс Бежо, Матільда Де Анджеліс

Вінченцо має дві пристрасті в житті: власну маленьку книгарню в Парижі та доньку Альбертіна, яка змушена залишатися вдома через нещасний випадок, що стався з нею кілька років тому. Але одного разу в його життя вривається Йоланда – життєрадісна симпатична акторка, готова перевернути все догори дном і змусити всіх почуватися щасливими!

Золото

Рейтинг IMDB: 5.4/10

Трилер. Австралія, 2022 р.

Режисер: Ентоні Хейєс

У ролях: Зак Ефрон, Ентоні Хейєс, Сьюзі Сьюзі Портер

Двоє чоловіків вирушають у небезпечну зону - на покинуті копальні в пустелі. Коли вони знаходять величезні поклади золота, досвідченіший шукач вирушає за технікою, а молодий залишається чатувати на скарб. Наближається піщана буря, навколо снують дикі тварини та небезпечні мандрівники, а напарник не виходить на зв'язок.

Гра тіней

Рейтинг IMDB: 5/10

Трилер. США, Китай, Австралія, 2022

Режисер: Марк Вільямс

У ролях: Ліам Нісон, Ейдан Квін, Тейлор Джон Сміт

Тревіс Блок - секретний урядовий агент, який виконує завдання з ліквідації оперативних співробітників, робота яких була розкрита. При виконанні чергового завдання він розкриває смертельну змову у своїй організації, що йде у вищі ешелони влади.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах