Через відкриття McDonald's у Києві кількість замовлень у Glovo зросла на 442%

Через відкриття McDonald's у Києві кількість замовлень у Glovo зросла на 442%.

Через відкриття McDonald's у Києві кількість замовлень у Glovo зросла на 442%. Фото: Yevhenii Zavhorodnii

Дозвілля та їжа
20 вересня 2022 23:38

Сьогодні, 20 вересня, у зв'язку з відкриттям перших трьох закладів мережі McDonald's у Києві у додатку доставки Glovo був справжній ажіотаж.

Нагадаємо, на доставку запрацювали три заклади на лівому березі Києва - на проспекті Бажана, 3в, вулиці Гришка, 7 та на проспекті Гагаріна, 2а. Оскільки попит на замовлення у цих закладах серед киян був величезний, у додатку Glovo через 20 хвилин після відкриття McDonald's закінчилися вільні кур'єри.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через ажіотаж були проблеми з пошуками кур'єрів.Через ажіотаж були проблеми з пошуками кур'єрів. Фото: додаток Glovo

Також у користувачів програми виникли проблеми з оформленням замовлень. Оскільки ресторани працювали лише на видачу замовлень кур'єрам, люди не могли замовити їжу в експрес-вікні. Для замовлення потрібно було відкривати додаток та оформлювати все у Glovo.

Однак через величезну кількість бажаючих поїсти улюблений фастфуд додаток почав глючити. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, McDonald's дуже часто пропадав, так що користувачам доводилося довго оновлювати його, поки заклад не з'являвся знову. Деяким людям доводилося чекати на можливість замовити і приїзду кур'єра кілька годин.

У прес-службі Glovo розповіли, що з 09:00 до 10:00 кількість замовлень у додатку зросла на 442% порівняно з попереднім днем через охочих замовити фастфуд із McDonald's. Це й призвело до проблем із пошуком кур'єрів та відображенням меню закладу у додатку.

У зону доставки цих закладів відправили втричі більше кур'єрів, ніж працювало раніше. Однак і це не допомогло впоратися з напливом бажаючих, повідомляє AIN.ua.

У компанії Glovo зазначили, що вони розуміли, що з відкриттям McDonald's навантаження на сервіс значно зростуть, оскільки ресторани працюють поки що лише на доставку, проте до цього готувалися і з початку осені активно збільшували кількість кур'єрів.

Що із цінами?

Порівняно з цінами до 24 лютого 2022 року вартість страв та напоїв у закладах значно зросла.

Наприклад, тепер "Гамбургер" коштує 49 гривень замість 28 гривень, "Чизбургер" – 57 гривень замість 32 гривень, "ДаблЧізбургер" – 89 гривень замість 61 гривні. "Бігтейсті" подорожчав до 169 гривень, хоча раніше коштував 112 гривень.

За маленьку упаковку картоплі фрі тепер доведеться заплатити 40 гривень замість 26 гривень, а чотири чікени макнагетсу тепер коштують 57 гривень.

Ціни на їжу та напої в McDonald's.Ціни на їжу та напої в McDonald's. Фото: додаток Glovo

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах