"Зимова країна" на ВДНГ: коли відкриється та яким цьогоріч буде новорічний парк

Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГ та яким цьогоріч буде новорічний парк.

Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГ та яким цьогоріч буде новорічний парк. Фото: пресслужба ВДНГ

Дозвілля та їжа
29 листопада 2022 15:28

"Зимова країна" на ВДНГ вже протягом семи років дарує киянам та гостям столицісвятковий настрій і цей рік не стане винятком. Новорічне містечко на ВДНГ відкриють 10 грудня, однак цього року локація працюватиме в умовах критичного енергозбереження.

"Зимову країну" 2022 року вирішили провести під гаслом "Різдво не спинити".

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Ворог може тимчасово відібрати в нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не забере в нас право на нормальне життя та віру в добро. Тому цієї зими на ВДНГ, як завжди, для всіх відвідувачів пануватиме новорічний настрій, заявив генеральний директор Національного комплексу "Експоцентр України" Євген Мушкін.

Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГта яким цьогоріч буде новорічний парк.Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГта яким цьогоріч буде новорічний парк. Фото: пресслужба ВДНГ

Цьогоріч "Експоцентр" не планує облаштовувати новорічну сцену, локація працюватиме виключно в режимі парку. Усі активності на території реалізують власним коштом підприємства, а для прикраси локацій використають декорації  минулих років.

На ВДНГ встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Новорічні іграшки для ялинки створять вихованці художніх шкіл "Мозаїка" та "Художка".

У разі віялових чи аварійних відключень електроенергії основні локації комплексу переведено на альтернативні види енергозабезпечення за допомогою генераторів та опалення. Ковзанка теж матиме окремий потужний генератор. Для святкового освітлення планують використовувати LED-гірлянди.

Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГта яким цьогоріч буде новорічний парк.Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГта яким цьогоріч буде новорічний парк. Фото: пресслужба ВДНГ

Фудкорти зроблять акцент на стравах, які можна приготувати "на вогні". Гостей пригощатимуть смаколиками на грилі та запашним глінтвейном. Поруч встановлять спеціально облаштовані бочки для обігріву, з вогнищем і дровами.

Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГта яким цьогоріч буде новорічний парк.Коли відкриється "Зимова країна" на ВДНГта яким цьогоріч буде новорічний парк. Фото: пресслужба ВДНГ

Працюватимуть і постійні гастрорезиденти ВДНГ: заклади Coffee Lover, HayLoft 2.0, "Білий Налив" і Biologist, а також нові "Квіткова Мафія" та "Бар Бабак піцерія".

На час повітряної тривоги всі локації "Зимової Країни" припинятимуть роботу, а відвідувачі комплексу повинні будуть пройти в найближчі укриття. Після відбою гості зможуть повернутися до перерваних тривогою розваг, показавши вхідний квиток на локацію.

Укриття, в яких можна перечекати небезпеку, облаштують поблизу — у трьох центральних павільйонах ВДНГ: № 1, 5, 13, а також на відстані 7 хвилин пішого ходу розташована станція метро "Виставковий центр".

"Зимова країна" на ВДНГ працюватиме з 10 грудня по 26 лютого, щоденно з 10:00 до 21:00. Вхід — вільний. Частина коштів, отриманих з продажу квитків на локації, буде спрямована на потреби ЗСУ.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах