Куди піти у Києві цих вихідних з 11 по 12 лютого 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
10 лютого 2023 15:50
Куди піти у Києві цих вихідних з 11 по 12 лютого 2022 року: афіша заходів. Фото: depositphotos.com

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 11-12 лютого:

"Зимова країна"

Локацію цього року вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити". На ВДНГ встановили новорічну ялинку, а також відкрили ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Фудкорти наголошують на стравах, які можна приготувати "на вогні".

Коли: 11-12 лютого, з 10:00 до 21:00

Де: ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Вхід на територію ВДНГ вільний. Квитки – від 40 до 350 гривень. Діють знижки для пільговиків та військовослужбовців. Подробиці за посиланням.

Osocor Winter Residence: London Story

Це різдвяне містечко, присвячене дружньому Лондону - London Story. Тут є велика ковзанка, атракціони, льодові спектаклі, різдвяні перформанси, цікаві програми для дітей та дорослих, а також Тауерський міст і навіть фігура Бориса Джонсона. При відключенні світла локація працюватиме на генераторі. На території також облаштовано укриття.

Коли: 11-12 лютого, з 10:00 до 22:00

Де: Osocor Winter Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 350–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Ковзанка на Льодовому стадіоні

На Льодовому стадіоні в Києві відбудеться офіційне відкриття нової ковзанки просто неба. Після чого на відвідувачів чекає розважальна програма навколо новорічної ялинки. На території поряд працюватимуть комфортабельні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити.

Коли: 11-12 лютого, з 10:00 до 21:00

Де: Лідовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: вхід на ковзанку коштує 100 гривень, оренду ковзанів – 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дірявий експрес"

Молодість пролетіла так швидко, у гонитві за примарними ідеалами. Проте так хочеться простого людського щастя. Звернувшись до фахівця таролога, астролога та нумеролога, наша героїня пускається в авантюру. Подія відбудеться у призначений день, місце та час. Остання можливість встигнути на поїзд, що йде.

Коли: 11 лютого, 15:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Унікальна моновистава у жанрі стендап – захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 11 лютого, 16:00, 19:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 350–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Гуцулка Ксеня"

Етнічний українець приїжджає із самої Америки до Карпат, щоб знайти собі наречену. Адже лише одруження з українською дівчиною відкриє йому шлях до спадщини в мільйон доларів. Але що важливіше: справжні почуття чи багатство?

Коли: 11 лютого, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: бул. Шевченка, 67

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава VINO

Глядачі спостерігатимуть за фізичним театром. Тут мало слів, все виражається через рухи, символи та відчуття. Мова тіла, ритм, музика, емоції. Чим легше наповнити самотність? Вином, віскі, шампанським? Один келих, другий, третій. Чи можна зупинитися? Ось уже і крила, і ейфорія, і сміливість, і легкість керують тобою. Не бояться правди, вибачень, відвертих зізнань. Але чи відчуваєш ти грань?

Коли: 11 лютого, 17:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: Броварський проспект, 25

Скільки коштує: 80–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Загадкове нічне вбивство собаки"

Це розповідь про маленького хлопчика на ім'я Крістофер, який виявився втягнутим у шалену історію. Він - головний підозрюваний у вбивстві сусідського собаки, чиє тіло виявив, вийшовши пізно ввечері надвір. Йому належить пережити безліч найрізноманітніших подій, знести докори дорослих, які не вірять жодному його слову, а також навчити їх найважливішому почуттю у світі - любити і бути коханим. Тому почутті, якого він сам не може випробувати, адже малюк Крістофер – особлива дитина, хвора на аутизм, що сприймає цей світ зовсім не так, як інші люди.

Коли: 11 лютого, 17:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Лист незнайомки"

Це ода вірності жінки, котра пронесла через все життя любов до єдиного чоловіка, відомого письменника-белетриста. Зворушлива та ніжна, пристрасна та пристрасна історія в одному листі. Гімн любові дзвінка поетична школярка і стомлений повії з нічного кабаре. Гра біди та радості, спалахи світла та чорної темряви. Нова сценографія та виразна пластичність образів, всеосяжне освоєння простору сцени та вражаюча камерність.

Коли: 11 лютого, 18:00

Де: Дім Кіно

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Скільки коштує: 190–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Зальот"

Авіадрама за мотивами п'єси Людмили Тимошенко "Дядя Мишко проходить повз". Випускниця Ліда мріє літати, як її дядько, пілот міжнародних рейсів. Після закінчення школи Ліда хоче вивчитися на стюардесу та полетіти з тісної квартири, провінційного міста та прісного життя. Але дядько зненацька гине під час своєї відпустки. Однак у нього залишилися вірні друзі, які обов'язково допоможуть племінниці реалізувати свою мрію. Події розгортаються у 90-х роках.

Коли: 11 лютого, 18:00

Де: Український малий драматичний театр

Адреса: вул. Олеся Гончара, 33

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "В гостях у сексопсихолога"

Чоловік не розуміє проблем дружини, дружина не розуміє чоловіка. Залишилася остання надія врятувати їхній шлюб. Зрозуміти одне одного їм допомагає психолог. Але робить він це дуже незвичайним способом. Такий пікантний підхід до кожної пари справді ефективний. Підтвердженням тому є безліч задоволених клієнтів та врятованих сімей.

Коли: 11 лютого, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Орган під зірками Interstellar

У програмі Interstellar ви зможете послухати величний орган Франції під вражаючими відеопроекціями 360° на найбільшому куполі України. Семпльований орган Нотр-Дам – це звучання 7400 труб органу, які записані наживо в соборі та відтворені за допомогою комп'ютерних технологій та тримануального електронного органу Johannus. Така технологія найбільш реалістично відтворює не лише звучання, а й акустику Нотр-Дам де Парі.

Коли: 11 лютого, 19:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 550–800 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 12 лютого, 10:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Безіменна зірка"

Несподівано однієї весняної ночі в заштатному провінційному містечку Румунії зупинився столичний експрес-поїзд, який завжди проходив повз. У поїзді їхала надзвичайна пасажирка, яка не мала квитка. Волею долі на тому ж вокзалі виявився молодий чоловік, талановитий учитель космографії, який забіг до начальника вокзалу забрати довгоочікувану книгу. Ці двоє випадково зустрілися. Цієї ночі зірки зробили свою справу, все склалося якнайкраще. А ось що буде наступного ранку?

Коли: 12 лютого, 12:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Така різна любов"

Кохання кожен розуміє по-різному. А хтось її взагалі не помічає, навіть якщо вона щира, справжня та потужна. Дотепні персонажі, захоплюючий сюжет та неймовірний сюрприз у фіналі.

Коли: 12 лютого, 15:00

Де: Київський академічний театр ляльок

Адреса: вул. Грушевського, 1а

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Весілля в Авлабарі"

Це музична комедія за п'єсою Цагарелі "Ханума". Події відбуваються у старовинному Тифлісі. Легендарна сваха Ханума та її конкурентка Кабато всіма правдами та неправдами одружуватимуться зі своїми нареченими старого Князя Пантіашвілі.

Коли: 12 лютого, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука 3а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "7 розгніваних джентльменів"

Попереджаємо, жінок у цій історії поважають, але не люблять. А вся річ у тому, що в одного із семи друзів під загрозою виявляється власне весілля. Тому всі гості та його близькі друзі мають відновити справедливість. І роблять вони це за допомогою пістолетів, бійок, лайки, віскі, сигар, розмов про секс і навіть заручника. Власне, майже все як у реальному житті. І як у житті нічого цього не трапилося б без жінки. І загалом, всі біди, починаючи від першого гріхопадіння, не обходяться без слабкої статі.

Коли: 12 лютого, 17:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 250–390 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Емігранти"

Як зараз там, за кордоном? У виставі, поставленій за мотивами легендарної п'єси Славомира Мрожека "Емігранти". У ньому зіграють відомі актори Тарас Цимбалюк та Євген Олійник. Від іронічної комедії до драми нашого життя сьогодні. Буде яскраво і до глибини душі, нашої душі – у незвичній Європі.

Коли: 12 лютого, 18:00

Де: Дім Кіно

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Скільки коштує: 250–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах