Куди піти у Києві цього тижня з 13 по 17 лютого 2023 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
13 лютого 2023 10:48
Куди піти у Києві цього тижня з 13 по 17 лютого 2023 року: афіша заходів. Фото: depositphotos.com

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві з 13 по 17 лютого:

"Зимова країна"

Локацію цього року вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити". На ВДНГ встановили новорічну ялинку, а також відкрили ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Фудкорти наголошують на стравах, які можна приготувати "на вогні".

Коли: 13-17 лютого, з 10:00 до 21:00

Де: ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Вхід на територію ВДНГ вільний. Квитки - від 40 до 350 гривень. Діють знижки для пільговиків та військовослужбовців. Подробиці за посиланням.

Ковзанка на Льодовому стадіоні

На Льодовому стадіоні в Києві відбудеться офіційне відкриття нової ковзанки просто неба. Після чого на відвідувачів чекає розважальна програма навколо новорічної ялинки. На території поряд працюватимуть комфортабельні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити.

Коли: 13-17 лютого, з 10:00 до 21:00

Де: Льодовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: вхід - 100 гривень, оренда ковзанів - 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Занадто одружений таксист"

Герой із репутацією тихоні-сім'янина до якогось часу примудрявся вести подвійне життя: дві родини, дві милі дружини, які навіть не підозрюють одна про одну. Однак випадковість докорінно змінила спокійне існування велелюбного таксиста. Ризикуючи бути викритим, він плутається в надрах свого вигадки, звідки повернутися вже неможливо.

Коли: 13 лютого, 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Інстинкт"

У чуттєвій, трохи містичній та небезпечно еротичній виставі режисера Віталія Кіно за творами загадкової Ольги Кобилянської, актори Нового українського театру намагаються з'ясувати: чи винен у всьому лише людський інстинкт?

Коли: 13 лютого, 18:00

Де: Театр на Михайлівській

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 400 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Гей ти, - здрастуй!"

Історія про зародження першого кохання, формування людської душі, відкриття світу і пошук свого місця в ньому.

Коли: 13 лютого, 18:30

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Далекі світи: У пошуках позаземного життя

Здавна люди замислювалися, чи ми самі у всесвіті, чи існує десь інопланетне життя? Швидше за все, Земля - не єдина населена планета. Щоб знайти позаземне життя, необхідно дивитися в глибини космосу. У планетарії пройде віртуальна подорож екзопланетами, які обертаються навколо інших зірок Чумацького шляху.

Коли: 13 лютого - о 19:00, 15 лютого - о 18:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Унікальна моновистава у жанрі стендап - захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 14 лютого, 16:00, 19:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 350-550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Сімейна вечеря"

Того тихого прекрасного вечора нічого не віщувало лиха. Дружина збиралася поїхати, щоб відвідати кохану маму, а чоловік тихо радів у передчутті швидкої зустрічі з коханкою. Але лунає телефонний дзвінок і... Одне слово неправди - це маленька брехня, кілька фраз - великий обман, а підміна понять - це вже захоплююча гра. Але згодом гра починає дотримуватися своїх правил.

Коли: 14 лютого, 18:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Квантова фізика кохання"

Постановка п'єси британського драматурга Ніка Пейна. Він і вона - історія двох. Не одна історія - мільйон ймовірностей, розвитку подій, незліченна кількість варіантів долі, суцільний пошук відповідей на питання "а якщо?", сузір'я способів прожити одне життя разом. Якби спектакль був формулою, то "він" та "вона" - математична константа. А реальність навколо них - змінна. Чи в кожній із цих реальностей вони однакові?

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: Театр юного глядача на Липках

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 290 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Повернення блудного батька"

1970 рік. У розпал веселощів із приводу ювілею Тетяни, самотньої жінки, яка сама виростила та виховала двох дітей, раптово повертається чоловік, який був відсутній 17 років, що вирішив поживитися за рахунок своїх родичів. Проте, чи зможе шахрай втілити у життя свій підступний план, адже на карту раптом ставиться кохання та довіра його власних дітей?

Коли: 14 лютого, 18:30

Де: Театр юного глядача на Липках

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 250-790 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Імперія Янголів"

Постановка за мотивами однойменного роману Бернара Вербера. Головний герой історії, потрапивши на небеса, стає ангелом-охоронцем. Його підопічні - бездомний злочинець, чуттєвий письменник-француз та американська дівчинка, якій доля незабаром подарує титул "Міс Всесвіт". Кожного з них чекає безліч помилок та життєвих спокус. Але непросто буде й ангелові, який кидає виклик традиції та присвячує себе служінню людям.

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Київська консерваторія

Адреса: вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Скільки коштує: 190-650 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Чорний дрізд"

Яка вона - точка неповернення? Ви впевнені у своїй непохитності? До того вечора Уна відповіла б ствердно. Адже вона, начебто, поховала в пам'яті цю історію 15-річної давнини: історію, яка колись здавалася раєм, але тепер, за однієї лише згадки, приносить пекучий біль. Це п'єса про зустріч чоловіка та жінки, яких надто пов'язують почуття, пристрасть, травма та вина.

Коли: 15 лютого, 17:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: просп. Броварський, 25

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Я, війна та пластикова граната"

Цикл коротких історій людей, які шукають способи адаптацію нової реальності. Кожен із них стоїть перед вибором: виїхати чи залишитися, боротися чи ховатися, рятувати себе чи допомогти ближньому. Це історії з "тилу": з глибин харківського метро, ​​із блокпостів спальних районів столиці, з окупованих передмість, з телеграм-чатів та розмов із померлими. Це історії про кохання та ревнощі, про турботу та безпорадність, про розгубленість та надію на те, що "в цьому новому світі, в якому ми опинилися, теж можна грати у футбол, є персики та посміхатися".

Коли: 15 лютого, 18:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Мегери"

У постановці за сюжетом п'єси "Горгони" Дона Нігро вічні суперниці, зірки Голлівуду 60-х, легендарні актриси на ім'я Рут та Мілдред, поборються не на життя, а на смерть. З однією поправкою: фемінітив тут недоречний, адже їхні ролі виконуватимуть чоловіки.

Коли: 15 лютого, 18:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 390 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Вільні стосунки"

Жінка хоче сімейного щастя, але щось постійно не складається, її очікування руйнуються, а люди розчаровують. Комедія від італійського драматурга Даріо Фо розповість, як же "спіймати" це незбагненне щастя та зберегти його.

Коли: 15 лютого, 18:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 200-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Альбатроси"

Уявіть, що ваша дружина влітає додому, бере гроші, щоб розрахуватись з таксистом, хоча має власне авто, а потім розповідає, як подарувала майже все ваше майно одному дуже милому молодому хлопцю. Або одного разу ви повертаєтеся додому з дружиною з шикарного і незвичайного похорону свого кращого друга, а потім виявляється, що померлий і не друг зовсім, і дружина вже не кохана. Чи все ж таки кохана? П'ять запаморочливих історій, які смішать, зводять з розуму та надихають жити.

Коли: 16 лютого, 17:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: просп. Броварський, 25

Скільки коштує: 80-320 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Вид з мосту"

Одна з найкращих п'єс Артура Міллера, драматурга, якого справедливо називають американським Шекспіром. В основу п'єси лягла історія, що сталася в реальному житті, в одному з італійських кварталів Брукліна у 50-х роках минулого століття.

Коли: 16 лютого, 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вулиця Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Механічний апельсин"

Нашумілий роман Ентоні Берджеса і такий же гучний фільм за його мотивами справили справжню культурну та соціальну революцію. Тепер мешканці столиці зможуть відчути історію Алекса по-новому завдяки театральному мистецтву.

Коли: 16 лютого, 18:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 200-700 гривень. Подробиці за посиланням.

Саундтреки до фільмів. НАОНІ Оркестра

Глядачі почують найкращі саундтреки до кінофільмів в унікальному аранжуванні НАОНІ Оркестра. Найкращі музичні шедеври, феєричне виконання, винятково живий звук та неповторний хор інструментів.

Коли: 16 лютого, 19:00

Де: Будинок архітектора

Адреса: вул. Бориса Грінченка, 7

Скільки коштує: 390-690 гривень. Подробиці за посиланням.

Сонце: наша жива Зірка та Астраліс

У планетарії покажуть грандіозні небачені зображення вируючої поверхні Сонця в унікальному форматі fulldome і дадуть відповідь на питання про головну зірку нашої системи.

Коли: 16 лютого, 20:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 17 лютого, 11:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Джульєтта та Ромео"

Кожен бажаючий може поглянути на імениту виставу, яка через сотні років нітрохи не втратила своєї актуальності. Зворушлива, пронизлива, казка про тих, хто любить "Ромео і Джульєтту", оживе на сцені під керівництвом досвідченого режисера Кирила Калашнікова. На глядачів чекає справжня любовна драма, приправлена ​​ненавистю і гіркотою розлуки.

Коли: 17 лютого, 18:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вулиця Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-300 гривень. Подробиці за посиланням.

Вар'єте-шоу "Рояль" із Lida Lee

Захоплюючим шоу для дорослих, спеціальною гостею якого стала українська співачка Lida Lee. Вар'єте-шоу "Рояль" - це синергія музичних перфомансів та витонченої сексуальності. Затишна атмосфера, зручне крісло, келих ароматного вина та яскраве шоу у найкращих традиціях кабарі.

Коли: 17 лютого, 18:00

Де: Caribbean Club

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: 590-990 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Корабль зіткнувся з айсбергом"

У будинок похилого віку міс Вінебл викликають висококваліфікованого лікаря Цукровича, який має зробити операцію лоботомії її душевнохворої племінниці. Йому дуже потрібні гроші для власної клініки, тож немає часу тягнути. Проте все змінюється, коли лікар знайомиться з нібито хворою дівчиною. Незважаючи на небезпеку та ризик втратити роботу, лікар вирішується дістатися істини і зрозуміти, які мотиви ховаються за бажанням родичів знищити Кетрін і що насправді сталося минулого літа?

Коли: 17 лютого, 18:00

Де: Театр на Михайлівській. Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах