Сервіс Turbo стає все ближче – тепер і на Святошині

Сервіс Turbo стає все ближче – тепер і на Святошині - фото

Сервіс Turbo стає все ближче – тепер і на Святошині - фото

Дозвілля та їжа
07 березня 2023 21:48

Turbo – швидка доставка продуктів та товарів для дому від 15 хвилин. Компанія застосовує особливий підхід до обслуговування клієнтів.

На відміну від сервісів, які купляють усе необхідне в супермаркетах, Turbo має магазини-склади, які також називають дарксторами. В них зберігається усе необхідне: від харчових продуктів до тютюнових виробів. При цьому служба доставки співпрацює з перевіреними постачальниками та пропонує дійсно великий вибір продукції популярних брендів.

Сьогодні для мешканців Києва доставка від Turbo стала ще доступнішою. Вітаємо новий даркстор, завдяки якому вдалось суттєво розширити географію послуг – відтепер склади є також на Святошині. А це означає, що тепер швидку доставку можуть замовляти жителі й таких мікрорайонів столиці: Академмістечко, Нивки, Коцюбинське, Софіївська та Південна Борщагівка.

Щоб замовити продукти онлайн, потрібно просто перейти на сайт Турбо ЮА та обрати товари з різних категорій. Інтерфейс сервісу простий та зручний – тож ви швидко зможете розібратись, як користуватись сайтом. Також у Turbo є зручний додаток, який можна завантажити на телефон чи планшет. Складіть кошик, вкажіть адресу та спосіб оплати замовлення – і вже за 15 хвилин кур'єр привезе все, що вам необхідно.

Сервіс Turbo стає все ближче – тепер і на Святошині - фотоСервіс Turbo стає все ближче – тепер і на Святошині - фото

Turbo – ваш надійний помічник в організації шопінгу

У сучасному ритмі життя для багатьох поїздки в супермаркет спричиняють неабияку втрату часу – затори на дорогах, черги на касах, величезні ряди гіпермаркетів, прогулянки якими триватимуть годинами. 

Сервіс Turbo пропонує зовсім новий підхід до замовлення доставки їжі в Києві, що дозволяє заощадити час і зусилля. Компанія працює з 2021 року, успішно розширюючи зони доставки в столиці й постійно підвищуючи якість послуг. 

Turbo пропонує безкоштовну доставку при здійсненні покупки на суму від 250 гривень. Звичайна вартість доставки складає всього 40 гривень. Як кур’єрам вдається привозити замовлення за вашою адресою за 15 хвилин? Весь секрет в роботі дарксторів – магазинів складів, де зберігається все необхідне в належних умовах. 

Робочі процеси доставки Turbo організовані таким чином, щоб забезпечити найшвидше виконання замовлення, що уможливлюється завдяки відкриттю нових дарксторів у різних районах. Тож розширення сервісу на ваш район означає, що на відстані 3-5 км від вашого дому знаходиться даркстор – кур’єр Turbo просто збирає замовлення та доставляє його до дверей вашої квартири.

Замовлення приймаються з 08:00 до 20:00 на щоденній основі.

Відкриття даркстору Turbo на Святошині – відчуйте усі переваги якісного сервісу

Компанія Turbo постійно розширює зони доставки, щоб якомога більше мешканців столиці змогли скористатись зручним сервісом. Так, наприклад, новий даркстор на Святошині дозволяє покрити відразу кілька мікрорайонів Києва, наприклад, Академмістечко, Коцюбинське, Святошин, Нивки тощо.

Що це означає для клієнтів компанії Turbo? Поява нового складу – це можливість отримати весь функціонал сервісу доставки, включно з багатьма унікальними перевагами:

  • безкоштовна перша доставка товарів на будь-яку суму замовлення;
  • широкий асортимент товарів – від популярних та поширених брендів до локальних крафтових продуктів різної категорії;
  • бонусна система TurboСoin – за кожне замовлення ви отримуєте кешбек у вигляді віртуальної валюти від Turbo. Також можна обрати кілька категорій товарів, з яких буде нараховуватись більший кешбек;
  • на перше замовлення від Turbo ви отримуєте 50 бонусів на власний рахунок – потім ви можете використовувати ці гроші на здійснення покупок на сайті чи через додаток.

Turbo – це новий підхід до доставки продуктів по Києву. Забудьте про тривале очікування на кур’єра. Швидка доставка – це можливість отримати свіжі та якісні продукти за 15 хвилин, не виходячи з дому. 

Контакти:

Кенчадзе Діана

Директор з маркетингу

cmo@turbo.ua

+38 (050) 474 31 03

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах