Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 13 по 20 квітня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 13 по 20 квітня
Дозвілля та їжа
13 квiтня 2023 13:05
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 13 по 20 квітня. Фото: espreso.tv

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте підписатися на Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Моє прекрасне нещастя

Рейтинг IMDB: 7.4/10

Комедія. США, 2023 р.

Режисер: Роджер Камбл

У ролях: Ділан Спроус, Вірджинія Гарднер, Остін Норт

Першокурсниця коледжу Еббі починає нове життя з чистого аркуша та тримає дистанцію від свого темного минулого, але протистояти потягу до «поганого хлопця» Тревісу вдається не так успішно, як дівчина планувала. Тревіс поєднує навчання у коледжі та кар'єру місцевого ловеласа з підпільними «боями в клітинах». Еббі вважає це нісенітницею, тому вони укладають заклад, результати якого ніхто не зможе передбачити.

Зірки і цукор

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Драма. Франція, 2023

Режисер: Себастьян Тулар

У ролях: Жуст Рійад, Любна Абідар, Крістін Сітті

Кондитер-мільйонер, зірка інстаграма з півмільйонною аудиторією передплатників, що пройшов шлях від хлопчика-невдахи з прийомної родини до переможця у чемпіонаті світу серед кондитерів! З самого дитинства в нього була лише одна пристрасть – тістечка. Жодна перешкода не змогла перешкодити хлопцеві на шляху з маленького містечка до Монако, де він у 22 роки отримав титул наймолодшого та найперспективнішого кондитера. Щоб згодом у Парижі здійснити свою мрію: працювати з найкращими та стати найкращим!

Люксембург, Люксембург

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Трагікомедія. Україна, 2022 р.

Режисер: Антоніо Лукіч

У ролях: Аміл Насіров, Раміл Насіров, Людмила Саченко

Коли брати-близнюки дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі, вони вирушають у подорож, щоб побачити його востаннє. Але чи буде людина, яку вони там зустрінуть, таким же крутим татом, яким вони його пам'ятають?

Ренфілд

Рейтинг IMDB: 7.1/10

Комедія, страхи. США, 2023 р.

Режисер: Кріс МакКей

У ролях: Ніколас Холт, Ніколас Кейдж, Нора Люм

Зустрічайте Ніколаса Кейджа у відпадаючій комедії про найвідомішого вампіра сучасності Дракула та його помічника Ренфілда! Повіками хлопець жив у тіні самозакоханого боса, виконуючи його найдурніші забаганки. Нарешті, після довгих років служіння, Ренфілд має шанс побачити життя за межами тіні навіженого шефа. Чи зможе він покінчити із співзалежними відносинами?

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах