Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня -
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
26 червня 2023 13:57
Автор: София Бакун
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня - фото: varta1.com.ua

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 26-30 червня:

Квітка Цісик. Tribute show

"Черемшина", "Де ти тепер", "Коханий", "Я піду в далекі гори" та ще багато інших у чудовому виконанні переможниці Голосу країни-8 Олени Луценко, заслуженої артистки України Рімми Шаповалової та переможниці Дитячого Євробачення 2016 Софії Роль. І все в живому супроводі бенду.

Коли: 29 червня

Де: Дворик МЦКіМ

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 250 гривень. Подробиці за посиланням.

Виставка "Світло. Тінь. Час"

Виставка Миколи Білика представляє скульптурні композиції, станкові роботи у різних матеріалах, твори малої пластики різних років. Експозиція зосереджує увагу на кількох наскрізних для художника темах: національної історії, природи, як основи людського буття, та самої скульптури, як медіуму.

Коли: 26-30 червня 

Де: Нацiональний музей "Київська картинна галерея"

Адреса: вул. Терещенківська, 9

Скільки коштує: 200 гривень. Подробиці за посиланням.

Дикий театр: Кайдаші 2.0

Дикий театр відправився на пошуки істини у звичайне українське село, і достеменно дослідив, як би та історія виглядала сьогодні. Авторка – Наталка Ворожбит за мотивами серіалу "Спіймати Кайдаша", написаного за мотивами "Кайдашева сім’я" І. Нечуя-Левицького. Тобто, від першоджерела мало що лишилося. Проект створений в рамках резиденції "Дикі Кайдаші"за підтримки Українського культурного фонду.

Коли: 27 червня

Де: Сцена 6

Адреса: вулиця Васильківська, 1

Скільки коштує: від 250 гривень. Подробиці за посиланням.

Майстер-клас живопису на воді - ебру

Ебру – це стародавня турецька техніка малювання на воді спеціальними не тонучими фарбами, які виготовляються з природніх компонентів. Медитативний процес створення візерунку на воді та його перенесення на папір передає ваш настрій та кожен рух. Тут не можна помилитись, адже кожен Ваш рух народжує саме той візерунок, який має бути на картині.

Творчі майстер-класи ебру в  художній студії – це можливість створити декілька неповторних малюнків на воді. Малюнки фарбами на воді переносяться на папір і Ви забирайте їх додому відразу після майстер-класу.

Всі матеріали надає студія.

Коли: 28 червня

Де: Арт-студія "Ліхтарик"

Адреса: вулиця Бастіонна, 5А

Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Otoy

Otoy – один з найконцептуальніших українських реп-виконавців, який неодноразово доводив це на сценах локальних та європейських фестивалів: Atlas Weekend, Fest Republic, Rap Ua Awards, Art Weapon, Exile Berlin та інших.

За останні декілька років Otoy встиг наробити галасу не лише в українській музичній культурі, але й у соціально-політичному житті держави. Крізь свою творчість артист висловлює власну громадську та соціальну позицію, розповідає про Україну та наші реалії. Також він активно допомагає полку «Азов» і є головою громадської організації Azov One.

Київ першим почує наживо новий альбом "Недовготривалі Відносини" і мініальбом "ОКОЛОФРОНТ" – перфоманс, який захоплюватиме подих.

Коли: 30 червня

Де: STEREO PLAZA

Адреса: проспект Валерія Лобановського, 119

Скільки коштує: від 500 гривень. Подробиці за посиланням.

Єгор Шатайло - "Секунда Бабака"

Єгор Шатайло – відомий український стендап-комік із власним виразним стилем. Нову сольну програму автор написав одразу після повномасштабного вторгнення Росії, але, за чутками, відтягував її презентацію через страх ракетних атак, ядерки та наступу з боку білорусі. То був період "самонакручування", бідкання та суцільного занурення у моторошну реальність цілодобових новин. Проте після призначених Єгору ліків – транквілізаторів та заспокійливих – автор знову рветься на сцену, до свого глядача.

Коли: 30 червня

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 300 гривень. Подробиці за посиланням.

Френк Сінатра. Кращі хіти

Вечір пісень музичної легенди – Френка Сінатри – та дивовижної атмосфери Америки 50-60х років ХХст. В програмі улюблені композиції артиста, найвідоміші та рідкісні перлини з репертуару. На сцені:
Павло Пігура – вокал, Діма Александров – саксофон, Олег Марков – барабани, Родіон Іванов – клавіші, Сергій Клюєнко – контрабас.

Коли: 26 червня

Де: Music Pub "Pepper's Club"

Адреса: вулиця Московська, 8 

Скільки коштує: від 290 гривень. Подробиці за посиланням.

Подорож Сонячною системою

За допомогою цього повнокупольного фільму глядачі не просто отримають інформацію про планети Сонячної системи, але і стануть учасниками приголомшливої подорожі. Перед ними відкриються чудові краєвиди планет і їх супутників. Вони зможуть насолодитися видовищем чудернацьких ландшафтів планет земної групи і відчути крижаний холод далеких газових гігантів.

Коли: 26-30 червня

Де: Київський планетарій

Адреса: вулиця Велика Васильківська , 57/3

Скільки коштує: від 200 гривень. Подробиці за посиланням.

Комедія про ніжне серце

На сцені Нового українського театру на вас чекає класичний водевіль "Комедія про ніжне серце" в Києві. Спектакль поставлений по знаменитій п'єсі відомого літератора Володимира Соллогуба "Біда від ніжного серця", написаній ним ще в середині XIX ст., коли цей жанр почав набувати повсюдну популярність слідом за Європою.

Коли: 26 червня

Де: Новий український театр

Адреса: вулиця Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: від 350 гривень. Подробиці за посиланням.

Бал. Музично-пластична вистава

Це танцювальне шоу, події якого відбуваються в Італії. Танцювальний зал – своєрідна машина часу, яка проходить крізь усе ХХ століття, що сповнене потрясінь та різких драматичних змін. У шоу застосовуються не документальні факти, а легенда, яка розповідає про те, як змінювалася красива країна (Bel Paese). Хронологія шоу закінчуються до появи Інтернету. Музично-пластична вистава "Бал" дасть змогу глядачам насолодитися граційністю танцю, сплетінням музики і пісень.

Коли: 30 червня

Де: Київський національний академічний театр оперети

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 53/3

Скільки коштує: від 100 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах