Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня - фото: Getty Images
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
02 жовтня 2023 12:42
Автор: София Бакун
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня - фото: Getty Images

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 2-6 жовтня:

Kyiv Media Week 2023

Як завжди, Media Week готують для вас лише найактуальніші теми індустрії, збирають експертні думки представників топових медіакомпаній та державного сектору України, організовують чудові можливості для нетворкінгу та пошуку партнерств, а також запрошують усіх на передпрем’єрний показ нового українського фільму – усе це у програмі KMW’23 – 4 жовтня у Києві.

Коли: 4 жовтня

Де: Культурний кластер "Краків"

Адреса: Русанівська набережна, 12

Скільки коштує: 1600 гривень. Подробиці за посиланням.

Олег Скрипка

Відтворені заново аранжування та авторське виконання пісень Олегом Скрипкою занурюють слухача в атмосферу українського міста початку XX го століття, або збуджують романтичне ностальжі за турбулентним рок-минулим 80-х. Джаз, танго, свінг та блюз зазвичай вважаються європейськими та заокеанськими жанрами. Натомість Олег Скрипка саме для вас засвідчує багату, неповторну якість музичної історії України у світових реаліях. 

Коли: 5 жовтня

Де: CARIBBEAN CLUB

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: від 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Лесь Подерв'янський

Цього вечора прозвучать новітні оповідання Леся та улюблені твори знайомі ще з дитинства.
Частина прибутку буде передана нашим безстрашним захисникам на передок.

Коли: 6 жовтня

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 350 гривень. Подробиці за посиланням.

Rock Symphony

Лише три дні в Києві 140 неперевершених музикантів на одній сцені творитимуть справжню магію. Диригент, за харизмою більше схожий на рок-зірку, влаштує справжнє музичне шаленство.

Він буде направляти музикантів та одночасно заохочувати глядачів взяти участь у шоу. Виняткова програма сформована таким чином, що один рок-хіт переходить в інший, створюючи ефект монолітності. Ексклюзивні аранжування пісень, відомих у будь якій точці світу, змусять вас відчути насолоду, доступну лише справжнім поціновувачам музики. На вас чекає свято драйву та енергії.

Коли: 6 жовтня

Де: Палац Україна

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 103

Скільки коштує: від 690 гривень. Подробиці за посиланням.

O.TORVALD. КОНЦЕРТ НА ЗАМОВЛЕННЯ

4 жовтня відбудеться додатковий концерт O.Torvald у Києві, однак він буде відрізнятись тим, що весь сет лист зможуть скласти слухачі. Запропонувати пісню можна на офіційних сторінках гурту в соціальних мережах.

Коли: 4 жовтня

Де: Bel etage

Адреса: вулиця Шота Руставелі, 16А

Скільки коштує: від 700 гривень. Подробиці за посиланням.

THE UNSLEEPING В UYAVA 

THE UNSLEEPING – популярний інді-рок-гурт, що наживо заряджають потужною енергетикою та пристрастю і драматизмом подачі матеріалу. Тож не дивно, що сьогодні команда є бажаним гостем найбільших українських музичних івентів та збирає на своїх концертах тисячну аудиторію.

Коли: 6 жовтня

Де: UYAVA

Адреса: проспект Глушкова, 1

Скільки коштує: від 400 гривень. Подробиці за посиланням.

БЛАГОДІЙНИЙ СТЕНДАП "УДАЧНИКИ"

Цього разу будуть збирати кошти на підтримку аеророзвідки Української Добровольчої Армії:


Свят Загайкевич — український стендап-комік, ведучий, актор і режисер. Засновник і керівник клубу "Підпільний Стендап". У стендапі з 2012 року, виступав початково російською мовою, з 2021 року — українською. У творчості використовує переважно соціальні мотиви.

Роман Щербан - унікальний представник українського стендапу, яких закохує глядачів у свої історії та зачаровує харизмою.

Джейхун Сафаров - продуктивний український комік азербайджанського походження, але родом із Донецької області. Учасник "Розсміши коміка", полюбляє аніме і руйнує стереотипи. Гарно володіє та жартує українською.

Коли: 4 жовтня

Де: Music Pub "Pepper's Club"

Адреса: вулиця князів Острозьких, будинок 8, корпус 7

Скільки коштує: від 300 гривень. Подробиці за посиланням.

МІСТЕР ІКС

Події вистави розгортаються у романтичному Парижі. Усі жителі тільки про те й говорять, що про нову зірку цирку – Містера Ікс. Харизматичний, статний артист причаровує публіку, але ніхто ніколи не бачив його обличчя, прихованого за маскою. В той же час стає відомо, що у житті цього чоловіка фатальну роль зіграла таємнича жінка… Тим часом зацікавленість до нового артиста демонструє Теодора Вердьє, молода заможна вдова, що неодноразово відмовила знатному баронові. Ображений залицяльник замислює підлість заради помсти. Тож на паризьку публіку тепер чекає неймовірна інтрига: усі прагнуть дізнатися, хто ж такий цей Містер Ікс! Захопливий спектакль вражає складними трюками, які артисти виконуватимуть без страховки на 5-тиметровій висоті. 

Коли: 5 жовтня

Де: Київський національний академічний театр оперети

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 53/3

Скільки коштує: від 100 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах