Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
30 жовтня 2023 11:27
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня. Фото: Anchiy gettyimages.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 30 жовтня - 3 листопада:

Відкритий мікрофон від Підпільного

Позмагатися за симпатію глядача зможе будь-хто, у кого є в запасі до 4-х хвилин авторського матеріалу і досить спритності, щоб встигнути зареєструватися в цьому заході.

Коли: 30 жовтня, 18:30

Де: Underground Standup Club

Адреса: вулиця Золотоворітська, 15, Київ

Скільки коштує: 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Стендап Вечір Нових Жартів

Формат вечора передбачає перебування виступаючого на сцені довше звичайного, що дозволяє не намагатися скоротити думку, а максимально розгорнути глядачеві свій матеріал.

Коли: 31 жовтня, 19:30

Де: Бочка Pub

Адреса: вулиця Хрещатик, 19a, Київ

Скільки коштує: 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever. На підтримку ЗСУ

Унікальна моновистава у жанрі стендап - захоплюючий монолог, в якому обіграна вся абсурдність конфліктів у стосунках. Постановка, незважаючи на легкість та веселість, переслідує важливу мету - примирення представників протилежної статі та можливість зробити їх життя хоча б трошки веселішим і гармонійнішим.

Коли: 3 листопада, 19:00

Де: Будинок Архітектора

Адреса: вулиця Бориса Грінченка, 7

Скільки коштує: 250-590 гривень. Подробиці за посиланням.

"Княгиня Ольга" (мюзикл)

"Княгиня Ольга" - динамічний та видовищний мюзикл, в основі якого одна з найбільш захоплюючих і драматичних історій Х століття. Художній задум надзвичайного масштабу втілено за допомогою сучасних концертних технологій, стилізованих костюмів, відображаючи історичну епоху, та великої кількості професійних акторів-вокалістів. 

Коли: 30 жовтня, 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 250-1290 гривень. Подробиці за посиланням.

"Поцілунок Монро"

Загадкова. тендітна, пристрасна жінка Мерилін Монро, хто вона? Чи завжди її зіркове життя було таким солодким яке ми бачили з екранів телевізора? Випромінюючи красу, маючи сотні тисяч прихильників ця жінка шукала саму себе все життя...

Коли: 2 листопада, 19:00

Де: Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (або НЦТМ ім. Леся Курбаса)

Адреса: вулиця Володимирська, 23в

Скільки коштує: 300 гривень. Подробиці за посиланням.

"За двома зайцями"

Мюзикл "За двома зайцями" від Національної оперети – це несподіване, нове, креативне прочитання всім відомої вітчизняної комедії за мотивами п’єси М. Старицького. Кохання чи гроші? Бідна красуня чи пихата багатійка? І що робити з боргами? Вигідне одруження налагодить справи, та й дурненька Проня сама проситься до рук. От тільки хто ж просив брехуна Голохвостого так зухвало і нахабно залицятись до іншої – вродливої, доброї та закоханої в іншого Галі? Адже хто хоче двох зайців упіймати… неодмінно розсмішить до сліз глядачів Національної оперети. Аби вразити та здивувати публіку в театрі пішли на рішучі кроки: текст п’єси осучаснили, авторську партитуру для вистави прикрасили 15-ма аранжуваннями, поставили гопак з балету "Гаяне" Арама Хачатуряна, додали знаменитий політ Джмеля М. Римського-Корсакова, «ввімкнули» внутрішній голос Голохвостого, що прокидається разом з совістю головного персонажа і розвінчує всі його наміри.

Коли: 3 листопада, 18:00

Де: Київський національний академічний театр оперети

Адреса: Велика Васильківська, 53/3, Київ

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вар’єте "Рояль". 21+

Caribbean Club Concert Hall представляє в Києві мистецтво вар’єте, яке з’явилось в Парижі і вже 100 років популярне у всьому світі.
Вар’єте-шоу "РОЯЛЬ" складається з музичних та відвертих перформансів. Оригінальне аранжування, яскраві костюми, жива музика та звабливі танцівниці.

Коли: 3 листопада, 18:00

Де: Caribbean Club

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 4, Київ

Скільки коштує: 690-1190 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський музей медуз

Екзотична колекція живих медуз розташована у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися і побачити цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли: 30 жовтня, з 12:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 180–220 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

У Київському океанаріумі мешкає 2600 морських і океанічних жителів, які чекають на відвідувачів і готові вражати уяву. На відвідувачів чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель. Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли : 30 жовтня, 10:00

Де : Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса : вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 250–300 гривень. Подробиці за посиланням.

Подорож Сонячною системою

За допомогою цього повнокупольного фільму глядачі не просто отримують інформацію про планети Сонячної системи, але і стануть учасниками приголомшливої подорожі.

Коли: 30 жовтня, 15:00

Де: Київський планетарій

Адреса: Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах