Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
21 листопада 2023 08:02
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня. Фото: Gpointstudio gettyimages.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 21 - 24 листопада:

Rodin N - "Скрябін"

Триб'ют програма "Скрябін" від Rodin в Docker-G pub! Пісні, які знають всі... "Старі фотографії", "Дельфіни", "Шампанські очі", "Місця щасливих людей", Спи собі сама", "Мам", "Мовчати" і ще багато серцю милих пісень на сцені одного з найатмосферніших місць в Києві. Крім того в програмі пісні інших рок виконавців України.

Коли: 21 листопада, 19:00

Де: Docker-G pub

Адреса: вулиця Ігорівська, 13/5

Скільки коштує: 100-125 гривень. Подробиці за посиланням

SHUMEI "Комета"

Один з таких - молодий та харизматичний співак Олег Шумей (SHUMEI), що став відомим завдяки композиції "Тривога", написаній на четвертий день війни. Ця пісня буквально "кричить" про душевний стан кожного українця в перші дні війни та викликає мурашки по шкірі.

Коли: 22 листопада, 19:00

Де: Bel etage

Адреса: вулиця Шота Руставелі, 16а

Скільки коштує: 1200 гривень. Подробиці за посиланням

"З любові"

Золоті сторінки української естрадної пісні перегортаємо з молодими митцями  Києва. Мотиви, які колись ставали хітами після першого ж звучання, оживають сьогодні і набувають нової сили.

Коли: 24 листопада, 18:00

Де: МКЦ ім. І. Козловського

Адреса: вулиця Хрещатик, 50Б

Скільки коштує: 200 гривень. Подробиці за посиланням

Стендап. Відкритий мікрофон на Контрактовій

Відкритий мікрофон - це вечір де молоді, досвідчені, починаючі коміки розповідають свої найновіші жарти. Глядач сміється, комік стає крутіше.

Коли: 21 листопада, 19:00

Де: кафе "Медак"

Адреса: вулиця Межигірська 3/7

Скільки коштує: 100 гривень. Подробиці за посиланням

Стендап Зйомки. Клуб Комедії

Зйомки нового стендап проекту, на якому ви зможете почути найкращі жарти топових київських стендап коміків. Всі коміки різні, тому гумор буде на різний смак, що придасть концерту динаміки, і точно змусить вас не заснути.

Коли: 23 листопада, 19:00

Де:  "Атлас простір"

Адреса: вулиця Січових Стрільців 37/41

Скільки коштує: 250 гривень. Подробиці за посиланням

Підпільний Стендап. Настя Зухвала. "Суцільні протиріччя"

Ішов бозна який день бозна якого місяця десятого року одвічної війни з росіянами. Фрапучіно розпивалося під повітряну тривогу, шахеди летіли над розважальними центрами (якщо пощастить), цивільні дивились тік-токи, як військові танцюють і посміхалися, військові дивились тік-токи як цивільні вчать інших цивільних воювати і теж. На барахолках стали продавати вазочки, уламки снарядів і вазочки з уламків снарядів. Меми перемішалися зі зборами, пісні перемішались зі зборами, стендапи перемішались зі зборами… Єдиним острівцем стабільності стала русофобія. А вона, як хороше вино, з роками стає тільки краще.

Коли: 23 листопада, 19:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац"

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 300-550 гривень. Подробиці за посиланням

Н.В. Гоголь "Ревізор"

"Ревізор" – спектакль, який сповнений гоголівських дияволічних жартів та комічних ситуацій. Трохи актуалізований матеріал у виставі заслуженого митця України В'ячеслава Жили, звучить по-новому хльостко та енергійно. Відомі характери, недвозначні натяки – правду в постановці тісно перемішують із жартом.

Коли: 21 листопада, 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 250-890 гривень. Подробиці за посиланням

"Малена"

Людська жоростокість і заздрість не знає меж. І бідний той, хто опиниться на дорозі у натовпу. Вона найбажаніша жінка, мрія кожного чоловіка, яка дурманить та забирає здоровий глузд. Її магічна краса притягує не лише чоловіків, але і нестримну заздрість жінок.

Коли: 23 листопада, 18:00

Де:  Будинок Кіно

Адреса: вулиця Саксаганського, 6

Скільки коштує: 200-500 гривень. Подробиці за посиланням

Art-вистава "Частини"

Жодного слова, лише пластика тіла та щирі емоції акторів відкриють глядачу інший вимір - ви потрапите у світ метафор та алегорій. Події, що відбуваються у виставі, здатні вивести вас із реальності своєю нелогічністю, навіть, абсурдністю. Емоції будуть перемішуватися: сміх може змінитися на тихе мовчання або, навіть, перейти в легкий смуток. Вистава побудована з подій минулого та майбутнього, іноді здається, що все перемішано та рухається у зворотному напрямку, ніби ви знаходитеся уві сні, який хтось створює для вас. 

Коли: 23 листопада, 19:00

Де:  Pochayna Event Hall/Почайна івент хол

Адреса: проспект Степана Бандери, 23

Скільки коштує: 150-500 гривень. Подробиці за посиланням

Вар’єте "Рояль". 21+

Caribbean Club Concert Hall представляє в Києві мистецтво вар’єте, яке з’явилось в Парижі і вже 100 років популярне у всьому світі.
Вар’єте-шоу "РОЯЛЬ" складається з музичних та відвертих перформансів. Оригінальне аранжування, яскраві костюми, жива музика та звабливі танцівниці.

Коли: 24 листопада, 18:00

Де: Caribbean Club

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 4, Київ

Скільки коштує: 890 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах