Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
30 листопада 2023 15:40
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними. Фото: Kar-Tr gettyimages.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 2-3 грудня:

MONATIK

MONATIK, або Дмитро Монатик, – один із найвпливовіших артистів в українській поп-музиці та справжній трендсеттер, який задає ритм та тренд сцені. MONATIK зараз виконує хіти українською мовою, від чого їхня енергетика тільки зростає.

Коли: 2 грудня, 18:00

Де: Osocor Residence

Адреса: вулиця Виноградна, 2

Скільки коштує: 1000-3500 гривень. Подробиці за посиланням.

"Моя Україна". Моя Єврейська Душа

"Моя єврейська душа" – це неймовірний вечір, пронизаний глибокими сенсами та історіями. Долями єврейських людей глядачів поведе Володимир Дантес, огортаючи душу в неймовірну пісню, так шляхетно виконану сестрами Анною та Ангеліною Завальськими.

Коли: 2 грудня, 19:00

Де: TEATROOM (Палац Україна)

Адреса: Велика Васильківська, 103

Скільки коштує: 900-1500 гривень. Подробиці за посиланням.

SHUMEI "Комета"

Один з таких - молодий та харизматичний співак Олег Шумей (SHUMEI), що став відомим завдяки композиції "Тривога", написаній на четвертий день війни. Ця пісня буквально "кричить" про душевний стан кожного українця в перші дні війни та викликає мурашки по шкірі.

Коли: 3 грудня, 16:00

Де: РЦ Промінь

Скільки коштує: 320-820 гривень. Подробиці за посиланням

Суботній Стендап

Це вечір із потужно підібраним складом виступаючих. Коміки, які вже мають досвід виступів, пройшли низку сцен і налаштовані на потужний вечір, подарують максимум класного настрою і ряд несподіваних висновків. Формат вечора передбачає перебування виступаючого на сцені довше звичайного, що дозволяє не намагатися скоротити думку, а максимально розгорнути глядачеві свій напрацьований та перевірений матеріал.

Коли: 2 грудня, 19:00

Де: Бочка Pub

Адреса: вулиця Хрещатик, 19a

Скільки коштує: 300 гривень. Подробиці за посиланням.

Стендап та коктейлі

Стендап та коктейлі - це можливість почути найкращі жарти зі смачними коктейлями. Програма 18 плюс.

Коли: 2 грудня, 19:30

Де: "O`plich"

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 48/18

Скільки коштує: 300 гривень. Подробиці за посиланням.

Стендап та вино

Чудова можливість провести незабутній вечір з коханою людиною або в компанії друзів, насолодитись келихом вина або коктейлем та від душі посміятись. 

Жартуватимуть:

  • Макс Вишинський – комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ "Жовтневий Палац", також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами.
  • Лєра Мандзюк – прима української стендап-комедії родом із Закарпаття, стендап-комікесу у проекті "Жіночий квартал", коментатор телешоу "Богиня шопінгу", неодноразова переможниця шоу "Розсміши коміка".
  • Фелікс Редька - харизматичний і талановитий комік, автор гучних скетчів про Анатолія Почечуна (народного мера Сум), пародії на Олексія Арестовича та успішного проєкту "Комік плюс історик".
  • Андрій Бережко – переможець "Розсміши коміка", учасник стендап-шоу "Гуднайт Клаб", іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим.

Коли: 3 грудня, 19:00

Де: Boho Yosai

Адреса: вулиця Івана Мазепи, 1

Скільки коштує: 850 гривень. Подробиці за посиланням.

13 перших правил

В Гіпербореї люди живуть тисячу років, всі багаті і ні в чому не знають нестачі. Смерть там настає не від старості і хвороб, а від пересичення благами життя. В цій щасливій країні живуть суперлюди. Цікаво, а що вони відчувають? Чи ця опція доступна лише простим, звичайним, які взагалі не супер і у яких завжди щось болить та стається.

Коли: 2 грудня, 15:00

Де:  Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра

Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Кохання у SMART-квартирі

Молода сім'я, взявши десять кредитів, купує SMART квартиру на околиці передмістя. Облаштовуючи своє маленьке затишне "гніздечко", вони стикаються з несподіваними труднощами. Відсутність води, каналізації та тепла, а також незрозумілі містичні явища. Дивні мешканці будинку, які являються прямо під час акту кохання, зі своїми проблемами та непростою історією.

Коли: 2 грудня, 16:00

Де:  Арт-студія "Темний Софіт"

Адреса: вулиця Володимирська, 71

Скільки коштує: 350 гривень. Подробиці за посиланням.

Тіні забутих предків (Театр Берегиня)

Містична легенда, яку розповів світу Михайло Коцюбинський, а на екрані втілив Сергій Параджанов з неповторними Іваном Миколайчуком та Ларисою Кадочніковою в головних ролях. Ми проти порівнянь, проте хочемо показати, якою ми відчуваємо історію Івана та Марічки. Хоча б те, що театр розташований на вулиці імені Івана Миколайчука, а будинок, в якому жив актор, знаходиться просто поруч з нашим театром. Наші актори, яких ви скоріш за все звикли бачити та сприймати виключно як блискучих вокалістів, вийдуть на сцену в якості драматичних акторів. Ось... Сюрпризи відкрили не всі. Тож чекаємо в нашій глядацькій залі на прем'єрі.

Коли: 2 грудня, 18:00

Де:  Київський академічний театр українського фольклору "Берегиня"

Адреса: вулиця Івана Миколайчука, 3А

Скільки коштує: 250 гривень. Подробиці за посиланням.

Повернення блудного батька

Дія комедії відбувається у Києві в 1970-х роках. Тетяна Григорівна – самотня жінка, яка одна зростила двох дітей. Ми потрапляємо на ювілей Тетяни, куди в розпал святкування несподівано з’являється колишній чоловік, який одного разу пішов за хлібом… і зник на 17 років! Несподівана поява «блудного батька» перетворює мирне життя родини на низку карколомних подій. Історія виявилася настільки заплутаною, що нагадує детектив у реальному житті.
Для чого досвідчений аферист вирішує возз’єднатись з родиною та чи наважиться він втілити свої підступні плани, коли на терезах опиняються любов та довіра рідних дітей!?

Коли: 3 грудня, 18:00

Де:  Жовтневий палац

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 250-890 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах