10 варіантів подарунків на 8 березня, які можна купити в останній момент.
10 варіантів подарунків на 8 березня, які можна купити в останній момент
Дозвілля та їжа
07 березня 13:49
10 варіантів подарунків на 8 березня, які можна купити в останній момент. Фото: gettyimages.com, blackCAT

Завтра – 8 березня, і це огляд для тих, хто досі не встиг підготувати подарунок своїй жінці. Ми зібрали 10 варіантів конкретних подарунків, які можна придбати швидко і які мають сподобатися.

Подарунки ми впорядкували по ціні – від дешевших до більш дорогих. 

Коробочка з косметикою Lamel

Що подарувати на 8 березня.
Що подарувати на 8 березня. Фото: gettyimages.com, Ute Grabowsky

Ця косметика виготовляється у Великобританії, а заснувала бренд українка. Тому він дуже популярний в Україні і його продукти можна придбати чи не у всіх магазинах, де продаєтся декоративна косметика. 

На продукти Lamel часто є знижки та і ціна на неї в цілому бюджетна. Тому можна подарувати якусь палетку тіней, блиск для губ або помаду. А якщо дозволяє бюджет, то набрати цілий набір, у який покласти: тіні, рідкі хайлайтер та рум'яна, туш, помаду. З тональним кремом та пудрою буде важко вгадати з відтінком, тому у якості подарунку це не найкращий варіант.

Ціни: хайлайтер кремовий – 84 гривні, масло-тінт для губ – 78 гривень, олівець для очей – 42 гривні, палетки тіней – від 73 гривень.

М'які бігуді

М'які бігуді -
М'які бігуді - фото: visage.net.ua

Під час блекаутів був справжній бум на такі бігуді, адже жінки без світла могли зробити класну накрутку без електроенергії. Просто накручували ці м'які бігуді і вже за 1-2 години в них укладка. Зараз таких відключень світла вже немає, але бігуді все ще використовують, адже це швидко і не так травмує волосся, як гарячі девайси. Якщо у вашої жінки такого ще нема – чудовий варіант подарунку.

Ціна: від 200 гривень на досках оголошень, а найпопулярніші від Krasavka – 420 гривень.

Квитки на шоу "Танцюй зі мною, Україно"

Зараз квитки в основному купують онлайн, тож придбати ви їх точно до завтра встигнете. На весну в Україні анонсовано чимало заходів. Можна сходити на романтичний спектакль в театр, на концерт улюбленого виконавця коханої (правда, не у всіх містах це буде можливо, бо у Запоріжжя, наприклад, мало хто приїжджає). Зараз в тур виїжджає Женя Кот з дружиною та колективом, тож можна подарувати квиточки на шоу "Танцюй зі мною, Україно". Відгуки про шоу чудові, тож подарунок має сподобатися 

Ціна: від 490 гривень за білет

Щось для тіла від Rituals

Щось для тіла від Rituals.
Щось для тіла від Rituals. фото: gettyimages.com, IAN HOOTON/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Якщо ваша обраниця любить доглядати за тілом та приємні запахи, то це варіант для вас. Подарувати щось від Victoria’s Secret вже буде трохи банально, а от якийсь крем чи масло для тіла від Rituals – це вже буде означати, що ви заморочилися та поцікавилися які бренди зараз модні серед жінок.

Ціна: мусс для тіла – від 1300 гривень, крем для тіла – від 1600 гривень, лосьон для тіла – від 700 гривень.

Фотосесія

Фотосесія.
Фотосесія. Фото: gettyimages.com, Catherine Falls Commercial

Якщо жінка любить фотографуватися, то це чудовий варіант подарунку. Особливо, якщо ви ще й погодитеся на фотосесію у стилі Love Story. Якщо ж на такі жертви ви ще не готові, то можна подарувати сертифікат і на персональну фотосесію.

Для цього в Інстаграмі знайдіть фотографа в вашому місті, роботи якого вам сподобалися, та напишіть йому в Дірект. 

Ціна: від 1000 гривень

Портативний фотопринтер

Портативний фотопринтер.
Портативний фотопринтер. Фото: gettyimages.com, martin-dm

Пам'ятаєте, які модні були фотоапарати миттєвого друку? Але погодьтеся, якість фото рідко була на висоті. Якщо у вашої жінки телефон з класною камерою, то портативний фотопринтер буде крутим подарунком. По-перше, якість надрукованих фотографій буде краща. По-друге, у вас не буде одна спроба на красиву фотку, бо "папір шкода". Фотографію для друку можна обрати будь-яку на телефоні.

Ціна: від 2500 гривень

Доглядова косметика для обличчя Estee Lauder

Доглядова косметика для обличчя.
Доглядова косметика для обличчя. Фото: gettyimages.com, vorDa

Якщо ваша жінка – любителька дорогого люксу, то від доглядової косметики цього бренду вона точно не відмовиться. Крем, сиворотки або цілий набір догляду для шкірою обличчя від Estee Lauder – чудовий варіант подарунку. 

Ціна: сиворотка – 2500 гривень, крема – від 3000 гривень, набір – від 4000 гривень.

Лего-квіти

Лего-квіти -
Лего-квіти - фото: Vgorode

Якщо вам не хочеться дарувати квіти, які засохнуть через тиждент – даруйте квіти-лего. Це конструктор з маленькими детальками. Збираючи його ви не тільки проведете час разом, а й будете потім довго любоватися квітами на вікні. Нехай і штучними, але виглядають вони стильно і незвично. 

Ціна: біля 2000 гривень

Планшет Apple iPad

Що подарувати на 8 березня.
Що подарувати на 8 березня. Фото: gettyimages.com, turk_stock_photographer

Якщо хочеться подарувати щось круте, але бюджет до 20 тисяч гривень, то можна подарувати не самий наворочений iPad. Наприклад, iPad 10.9 2022 року можна знайти за 16-17 тисяч гривень. Попередня модель зараз по акції за 12-13 тисяч. Такі варіанти чудово підійдуть для перегляду відео та фільмів, роботи з соцмережами, іграм. Якщо ваша жінка хоче малювати стілусом, то краще подумати над верією покраще, де вже підримується Apple Pencil 2.

Ціна: від 12 тисяч гривень

Стайлер або випрямляч Dyson

Що подарувати на 8 березня -
Що подарувати на 8 березня - Фото: dyson.com.ua

Це вже бестселлер для подарунку жінці, якщо є фінансова можливість. Стайлер з різними насадками точно те, що хотіла б спробувати кожна. Якщо такий у вашої жінки вже є, то можна придбати випрямляч. Він і дешевше коштувати буде. Зараз цей гаджет для вирівнювання волосся розриває ТікТок.

Ціна: випрямляч – від 17 тисяч гривень, стайлер з насадками – від 25 тисяч.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах