Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 по 30 травня
Дозвілля та їжа
24 травня 11:32
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах. Фото:

 Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Фуріоса: Шалений Макс. Сага

Рейтинг IMDB: 7.5/10 
Пригоди, фантастика. Австралія, 2024 р.
Режисер: Джордж Міллер
В ролях:
Аня Тейлор-Джой
Кріс Хемсворт
Том Берк
Коли світ занепав, юну Фуріоса викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів і віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертного Джо. Поки два тирана воюють за панування, на Фуріосу чекає багато випробувань у спробі знайти шлях додому.

Хімера 

Рейтинг IMDB: 7.3/10 
Комедія, пригоди. Франція, Італія, Швейцарія, 2023 р.
Режисер: Аліче Рорвахер
В ролях:
Джош О’Коннор
Карол Дуарте
Вінченцо Немолато
Повернувшись до рідного містечка на узбережжі моря, Артур стикається з місцевою бандою розкрадачів гробниць. Людина має дар, який дуже цікавить чорних археологів — вміння відчувати порожнечу. Його сила допомагає збагатитися, відкриваючи в землі схованки стародавнього світу, але також призводить до несподіваних наслідків.

Нам Джун Пайк: Місяць – найстаріший телевізор

Рейтинг IMDB: 6.8/10
Біографія документальний. США, 2023 р.
Режисер: Аманда Кім
В ролях:
Стівен Ян
Нам Джун Пека називають нострадамусом цифрової доби, який передбачив появу інтернету. Його ідеї можна знайти у глобальних медіа, соцмережах та естетиці MTV. Художник народився у Кореї, яка на той час була окупована Японією, а свою творчу свободу знайшов у повоєнній Німеччині, де навчався на композитора. Зустріч із Джоном Кейджем розділила його життя на до та після. Натхненний його сміливими підходами Нам Джун Пек не втомлювався експериментувати: створив мистецтво з телевізора та перевернув світ сучасного мистецтва.

Гарфілд у кіно

Рейтинг IMDB: 6/10 
Анімація, комедія, пригоди. США, Великобританія, Гонконг, 2024 р.
Режисер: Марк Діндал
В ролях:
Кріс Пратт
Семюел Л. Джексон
Ханна Уеддінгхем
Улюбленець мільйонів – рудий кіт Гарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазання і щодня проводить біля телевізора. Однак цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами будинку. Після випадкової зустрічі зі своїм давно втраченим батьком — замурзаним вуличним котом — Гарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя і вирушити в шалену подорож.

Знайомтеся, Коза! 

Рейтинг IMDB: 4.90/10
Комедія. Франція, 2024 р.
Режисер: Фред Каває
В ролях:
Дені Бун
Жером Командер
Клер Шюст
Чи знаєте ви, що у 17 столітті тварин можна судити за скоєння злочину? Метр Помпіньяк вважає, що знайшов справу свого життя, захищаючи молоду та безневинну Жозетту, помилково звинувачену у вбивстві маршала... Але він не врахував дві речі. По-перше, йому протистоїть грізний опонент – метр Вальвер. По-друге, підзахисною Помпіньяка є… коза!

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах