Несумно вдома: 10 серіалів, які вийдуть в червні 2024 року - фото: сцена з серіалу Бріджертони
Несумно вдома: 10 серіалів, які вийдуть в червні 2024 року
Дозвілля та їжа
31 травня 17:29
Несумно вдома: 10 серіалів, які вийдуть в червні 2024 року - фото: сцена з серіалу Бріджертони

Для тих, хто планує проводити літні вечори вдома, Vgorode зібрав 10 класних серіалів, які вийдуть у червні 2024 року.

Зоряні війни: Аколіт

Новий серіал із всесвіту "Зоряних воєн" висвітлює події, що сталися наприкінці епохи Розквіту Республіки, приблизно за 100 років до фільму "Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза". У центрі сюжету – молода дівчина, яка разом зі своїм вчителем-джедаєм розслідує серію злочинів. Вони стикаються з набагато більш зловісними силами, ніж могли уявити.

Прем'єра: 4 червня

Ласун

На Netflix стартує фінальний сезон серіалу "Ласун". Він заснованого на коміксах про світ, де після епідемії починають народжуватися гібридні діти, що викликають страх і ненависть. Головний герой – хлопчик Гас із оленячими рогами – разом зі своїм захисником Джеппердом досліджує Америку, сповнену небезпек і пригод.

Прем'єра: 6 червня

Квіні

Серіал запрошує глядачів поринути в життя 25-річної жінки, яка має ямайське та британське походження і мешкає на півдні Лондона. Вона зіштовхується з внутрішнім конфліктом між двома культурами, намагаючись знайти своє місце в світі. Після болісного розриву з хлопцем, вона шукає втіхи в неправильних місцях, але поступово розуміє, що для створення нового майбутнього потрібно впоратися з минулим.

Прем'єра: 7 червня

Фантасмас

У центрі сюжету – персонаж Хуліо. Він вирушає на пошуки дорогоцінної сережки з перлиною, розмірковуючи над дивними персонажами, яких зустрічає. Сюжет розгортається через інтроспективні, часто моторошні та завжди комедійні сценки, що відбуваються в казковій альтернативній версії Нью-Йорка. Шоу поєднує історії людей, які шукають сенс, мету та зв'язок у світі, що стає дедалі більш ізольованим.

Прем'єра: 7 червня на HBO

Стати Карлом Лагерфельдом

Міні-серіал висвітлює зліт легендарного німецького кутюр'є Карла Лагерфельда у світі паризької моди 1970-х років, його суперництво з партнером Іва Сен-Лорана П'єром Берже та історію його кохання з Жаком де Башером.

Прем'єра: 7 червня

Презумпція невинуватості

У центрі сюжету – прокурор Расті Сабіч, який стає головним підозрюваним у справі про вбивство своєї колеги та коханки Керолін Полемус.

Прем'єра: 12 червня

Хлопаки

У новому сезоні "Хлопаків" Америка опиниться ближче до катастрофи, ніж будь-коли раніше. Сенаторка-супергеройка Вікторія Ньюман тепер змагається за посаду віце-президента США, заручившись підтримкою Патріота, який возз'єднався зі своїм сином Райаном і формує нову "Сімку". Тим часом, Біллі Бутчер має переконати інших членів "Хлопців", що йому можна довіряти.

Прем'єра: 13 червня

Бріджертони

У новій частині популярного серіали події розгортаються навколо Пенелопи Фезерінгтон, яка прагне знайти справжнє кохання та нарешті вийти з тіні своєї матері та сестер. Тим часом з Європи повертається Колін Бріджертон, який допомагає своїй подрузі дитинства стати бажаною нареченою та знайти чоловіка. Однак, під час їхнього спілкування, Колін починає усвідомлювати, що має почуття до Пенелопи.

Прем'єра: 13 червня

Дім Дракона-2

У новому сезоні приквелу "Гри престолів" події якого відбуваються за 200 років до оригінального телесеріалу. Під час розквіту Дому Таргарієнів загострюється боротьба за владу. Протистояння розгортається між "чорними" на чолі з королевою Рейнірою Таргарієн та принцем Деймоном Таргарієном, які прагнуть повернути Рейнірі престол, та "зеленими", очолюваними королевою Алісентою Хайтауер, її батьком сіром Отто Хайтауером і сином королем Ейгоном II Таргарієном, які узурпували трон.

Прем'єра: 16 червня

Ведмідь-3

Серіал "Ведмідь" розповідає про молодого шеф-кухара Кармен "Кармі" Берзатто, який раніше працював у сфері високої кухні. Він змушений повернутися з Нью-Йорка до свого рідного Чикаго, щоб врятувати невеликий сімейний ресторан італійських сендвічів The Beef, успадкований від покійного брата. Проте його новий бізнес стикається з численними труднощами: санітарна служба знаходить безліч порушень, дядько-власник боргу вимагає його повернення, а старий персонал неохоче сприймає всі нововведення.

Прем'єра: 27 червня

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах