Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
27 червня 15:25
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними. фото: gettyimages.co.uk, Klaus Vedfelt

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 29-30 червня:

APLAY with SEBA b2b PARADOX

SEBA — шведський діджей і продюсер, що заслужив репутацію одного з найкращих постачальників якісного драм-н-бейсу. Він створює свою видатну музику ще з далеких 90-х!

PARADOX — видатний британський продюсер брейкбіту, який працює з електронним саундом вже понад 30 років, з кінця 80-х. Його обожнюють за неймовірну атмосферність і складні брейки у жанрах drum’n’bass та drumfunk.

Коли: 29 червня, 14:00
Де: ВДНГ
Адреса: проспект Академіка Глушкова 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)
Скільки коштує: 500 гривень. Подробиці за посиланням

МОТОР`РОЛЛА

"Мотор'ролла" – український рок-гурт з Хмельницького, який створили у 1994 році шість учасників.

Коли: 29 червня, 19:00
Де: Докер Паб (Docker Pub)
Адреса: вул. Богатирська, 25
Скільки коштує: 225—275 гривень. Подробиці за посиланням

Малювання епоксидною смолою (Resin Art)

Одна з найчарівніших і найживіших сучасних технік малювання. Повна відсутність рамок та того, як треба робити. Це політ фантазії та виразу Себе через творчість. Абсолютно будь-яка кольорова гама, незвичайні змішання та малюнки – і ви створюєте шедевр.

Коли: 29 червня, 10:00

Де: Арт-Студія «ТВОРЧІ», офіс 3

Адреса: вул. Володі Дубініна, 2

Скільки коштує: 4000 гривень. Подробиці за посиланням.

Швидкі побачення speed dating

На захід запрошують рівну кількість чоловіків та жінок. Кожен учасник спілкується з усіма особами протилежної статі по 7 хв, і в анкеті симпатій (ми її видаємо) відмічає тих, хто його зацікавив.

Коли: 30 червня, 12:00

Де: Кафе «Bruncho» ( м. Арсенальна)

Адреса: вул. Інститутська, 27/6

Скільки коштує: 698 гривень. Подробиці за посиланням

Підпільний Стендап на ВДНГ

Це відмінна можливість добряче посміятись та познайомитись зі стендапом, якщо ви ще не знайомі з цим жанром.

Коли: 30 червня 2024, 18:30

Де: Поляна ВДНГ та сад гамаків

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1

Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Весілля Фігаро

Вірний камердинер Фігаро збирається одружитися зі своєю коханою - Сюзанною, коли дізнається, що його господар - граф Альмавіва, планує підступно скористатися правом першої ночі. При цьому велелюбний граф ще й примудряється на рівному місці ревнувати свою дружину Розіну. Неприборканість Альмавіви запускає ланцюжок комічних та абсурдних подій. Фігаро вірно служив своєму господареві, але всьому є межа. Графу доведеться серйозно заплатити за спробу спокусити наречену. І зовсім не грішми.

Коли: 29 червня, 15:00

Де: Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка

Адреса: вул. Володимирська, 50

Скільки коштує: 600-1000 гривень. Подробиці за посиланням.

Сойчине крило

Новий рік, день народження і рожевий туман спогадів наповнює помешкання самотнього відлюдька. Йому згадуються принадні пані, які зваблювали його, посміхалися, торкалися витонченими руками. Все минуло, все стерло крило вбитої птахи, ніби не він любив, не він прагнув, не він сподівався.

Коли: 29 червня, 17:00

Де: Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)

Адреса: вул. Межигірська, 2

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

JAZZday на V’YAVA в Саду Бажань

Mari Zhiginas Trio — музичне тріо на чолі з олдскульною джазовою вокалісткою Марі Жигінас, відомо своєю широко-забарвленою тембральною палітрою голосу.

PRO TRIO — бенд, який став можливим після того, як відомих джазових виконавців Олександра Ємця та Павла Галицького обʼєднав Павло Литвиненко, учасник та саундпродюсер гурту Бумбокс. На концерті музиканти виконають авторські твори, а також декілька стандартів.

Alexander Seleznov etc – проєкт барабанщика та перкусіоніста Олександра Селезньова, який з початку повномасштабної війни пішов служити. За цей час він зняв серію музичних відео, у яких грає на зброї різного типу: автоматі Калашникова, джавеліні, ручному гранатометі, стінгері та навіть протитанкові міни.

Коли: 29 червня, 14:00
Де: ВДНГ
Адреса: проспект Академіка Глушкова 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)
Скільки коштує: 200 гривень. Подробиці за посиланням. 

Кефір, зефір і кашемір

А Ви вже думали про свої плани на наступне життя?.. З ким би Ви хотіли зустрітися знову? А з ким жити разом? Нашим героям вже давно за…, і це серйозний привід задуматись про майбутнє. Адже все потрібно спланувати завчасно, щоб не помилитися удруге, бо ж звідки ми знаємо, скільки ще буде тих життів!

Кумедна історія двох «закоханих», які не мають наміру здаватися! Але як зробити вибір, про який не доведеться жалкувати? Не знаєте…? Якщо чесно, герої нашої вистави теж не знають… Єдиний рецепт який вони можуть порадити – взяти два стакани кефіру, або какао, або гарного коньяку, сісти поруч з коханою людиною і… насолоджуватися теперішнім життям, а не шукати відповіді на дурні запитання!

Коли: 30 червня, 17:00
Де: Театр на Троєщині
Адреса: вул. Градинська, 5
Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Я (Романтика)

На дворі громадянська війна, в будинку розстріляного шляхтича засів "чорний трибунал комуни", місією якого є знищення ворогів революції. Серед підсудних безліч цивільних, невинних жителів міста, які приречені на розстріл за потенційну небезпеку ідеології. Очолює суд юний фанатик комуни, замучений душевними тривогами, оскільки державний обов'язок йде всупереч поняттям совісті та моральним цінностям. Його товариші: доктор Тагабат - цинік з холодним розумом; Андрюша - наївний комунар з великим почуттям справедливості; дегенерат - слабоумна, безчуйна машина для вбивств.

Коли: 30 червня, 19:00
Де: Театр "МАЛАНКА"
Адреса: вул. Грушевського, 1-а
Скільки коштує: 350 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах