Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
01 липня 17:01
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня. Фото: gettyimages.com, gpointstudio

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві з 1 по 5 липня:

Свінгери

Абсолютно різні люди збираються на свінгер-вечірку. Там вони хочуть добре провести час і спробувати щось нове, хай навіть трохи дивним способом, адже зрада на очах один одного, на думку героїв, це зовсім і не зрада. Вистава "Свінгери" заставить вас подумати та посміятися та над досить важливими темами сьогодення.

Коли: 1 липня, 18:00
Де: Будинок офіцерів Збройних сил України
Адреса: вул. Грушевського, 30/1
Скільки коштує: 200-600 гривень. Подробиці за посиланням. 

Пригоди Батискафчика та Морського Коника + Космікс

Українській мультфільм "Пригоди Батискафчика та Морського Коника" підіймає питання захисту навколишнього середовища. Головні герої - Батискафчик та Морський Коник - дбають про свою лагуну та рятують маленьку черепашку. Вона опинилася в біді через недбале ставлення людей до природи.

Коли: 2 липня в 12:00, 3 липня в 10:00, 4 липня в 11:00, 5 липня в 12:00
Де: Планетарій
Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3
Скільки коштує: 200-250 гривень. Подробиці за посиланням. 

Kyiv Modern Ballet. Маленький принц. Раду Поклітару

Ця вистава - новий авторський погляд на історію Маленького Принца і на прекрасний на надважливий час дитинства. Адже найголовніше у світі - стосунки між людьми і дуже прості, на перший погляд, речі, про які забувають дорослі. Бо за повсякденними справами і турботами про матеріальне, ми забуваємо про те, яку роль відіграє  у житті людини духовна сфера. Ледь відчутна і небачена неозброєним оком, вона визначає цінності, якими керуватиметься людина все своє життя.

Коли: 4 липня, 18:30
Де: МЦКМ "Жовтневий палац"
Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Скільки коштує: 390-990 гривень. Подробиці за посиланням. 

Благодійний стендап

На сцені будуть Влад Солонський, Хачатур, Дмитро Тютюн, Святослав Марченко, Арсен Пучков, Олексій Приймаченко. 100% прибутку на FPV-дрони.

Коли: 4 липня, 19:00
Де: Dorothy pub
Адреса: вул. Саксаганського, 16/43
Скільки коштує: 300 гривень. Подробиці за посиланням. 

Майже Інтелектуальне Шоу

Це класичний формат QI від "Підпільного Стендапу": тут коміки відповідають на інтелектуальні питання ведучого - правильно або смішно. Ведучий - Свят Загайкевич. А боротимуться за звання найрозумнішого коміка на цей раз будуть: Василь Байдак, Ганна Кочегура, Світлана Немонежина, Юра Коломієць.

Коли: 5 липня, 18:30
Де: Майже Інтелектуальне Шоу
Адреса: вул. Архипенка, 5
Скільки коштує: 300-500 гривень. Подробиці за посиланням. 

Максим Бородін

«Притулись – обійми», «Скажи мені», «Не відпускай», «Чайка» та багато інших, стали улюбленими композиціями тисяч слухачів, займаючи особливе місце у їхніх плейлистах. А хіти «Якби не ти» та «Скажи мені» стали візитівкою артиста та улюбленою композицією закоханих пар.

Коли: 4 липня, 18:30
Де: Caribbean Club
Адреса: вул. Симона Петлюри, 4
Скільки коштує: 490-990 гривень. Подробиці за посиланням. 

Конотопська відьма

Відьми - норовливий народ: роблять не так, як їх просять, а так, як їм заманеться. Вистава «Конотопська відьма» - це не чиста комедія, це – казка для дорослих з дуже жорстоким фіналом.

Коли: 5 липня в 19:00
Де: Центральний будинок офіцерів
Адреса: вул. Михайла Грушевського, 30/1
Скільки коштує: 200 гривень. Подробиці за посиланням. 

Оскароносні саундтреки на даху ЦУМ

Ви почуєте музику з кінофільмів: Опенгеймер, "Дюна", "Душа", "Ла Ла Ленд", "Готель Гранд Будапешт", "Життя Пі", "Вавілон", "Життя прекрасне", "Форма води", Мільйонер з трущоб", Володар Перснів", "Англійський пацієнт, "Король Лев" та багатьох інших.

На сцену в цей вечір вийде оркестр з найкращих музикантів столиці, щоб подарувати вам чарівний вечір.

Коли: 5 липня в 19:00
Де: Дах ЦУМ
Адреса: вул. Хрещатик, 38
Скільки коштує: 550 гривень. Подробиці за посиланням. 

Пиріг і Батіг

"Пиріг і Батіг" – український гурт, який поєднує у своїй творчості різноманітні жанри, включаючи академічну та барокову музику, а також фолк та етно елементи. Заснований українськими музикантами, колектив створює оригінальні твори, які відображають наш дух і культуру.

Коли: 5 липня в 18:00
Де: V’YAVA
Адреса: пр. Глушкова, 1
Скільки коштує: 600 гривень. Подробиці за посиланням. 

Звана вечеря з італійцями 

Розпочинається все із задуму бізнесмена Шуфлері видати доньку Ернестіну заміж за «вигідного» нареченого. Хоча Ернестіна насправді таємно закохана у музиканта Боніфаса. Батько пропонує дівчині гарний, на його думку, вибір і влаштовує для поважного панства вечір за участю трьох італійський оперних виконавців. Але раптово виступ скасовується, і Ернестіна звертається до коханого по допомогу. Боніфас погоджується врятувати ситуацію та влаштовує концерт, де «зірками» мають стати Шуфлері, Ернестіна та сам Боніфас. Проте вже під час виступу музикант вимагає у Шуфлері віддати за нього доньку, погрожуючи викриттям брехні… 

Коли: 5 липня в 18:00
Де: Київський національний академічний театр оперети
Адреса: вул. В. Васильківська, 53/3
Скільки коштує: 350 гривень. Подробиці за посиланням. 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах