Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 16 серпня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 16 серпня
Дозвілля та їжа
08 серпня 15:31
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 16 серпня. Фото: gagadget.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Тонда, Славка та чарівне світло

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Анімація, розваги. Чехія, Угорщина, Словаччина, 2023 р.

Режисер: Філіп Пошивач

В ролях:

  • Міхал Полак
  • Антоні Барешова
  • Івана Угліржова

Тонда має унікальну особливість – він сяє від народження. Тому надто дбайливі батьки намагаються тримати його вдома, щоб убезпечити від зовнішнього світу. Все змінюється із появою сусідки Славки напередодні різдвяних свят. У дівчинки є дивовижний ліхтарик, який відкриває світи, наповнені квітами та магією. Так починаються їхні авантюрні пошуки пригод та боротьба проти пітьми.

Яремчук: Незрівнянний світ краси

Рейтинг IMDB: 7/10

Біографія, документальний, музика. Україна, 2024 р.

Режисер: Артем Григорян

В ролях:

  • Юрій Коваленко

Документальна біографічна драма про шлях першої української музичної зірки. Незважаючи на всі перешкоди радянської тоталітарної системи, Назарій Яремчук присвятив життя своїй мрії виступати для людей, навіть ризикуючи життям. Фільм складається з інтерв'ю з близькими Назарія, ексклюзивними хроніками та його особистими щоденниками.

Бордерлендс

Рейтинг IMDB: 7/10

Комедія, пригоди, фантастика. США, 2024 р.

Режисер: Елай Рот

В ролях:

  • Кейт Бланшетт
  • Кевін Харт
  • Джек Блек

Ліліт – горезвісна мисливця за головами з таємничим минулим. Вона неохоче повертається у свій будинок – на хаотичну планету в галактиці Пандору. Там на неї чекає нова місія, яка полягає в тому, щоб знайти зниклу дочку могутнього розробника зброї Атласу. Для цього Ліліт укладає несподіваний союз із командою невдах: досвідченим найманцем Роландом; дикою передпідліткою-підривницею Крихтою Тіною і кріпаком Крігом, що захищає Тіну. Також у групу приєднуються дивачка-вчена Таніс та розумний робот Клептрап. Разом ці герої, які дивом опинилися в одній команді, поборяться з інопланетними небезпечними бандитами, щоб розкрити одну з найвибушніших таємниць Пандори. Схоже, від цієї компанії залежить доля всесвіту, але вони боротимуться за щось більше один за одного. Ласкаво просимо до Бордерлендс!

Залиш, якщо любиш

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Мелодрама. США, 2024 р.

Режисер: Джастін Бальдоні

В ролях:

  • Блейк Лайвлі
  • Джастін Бальдоні
  • Дженні Слейт

Дитинство головної героїні Лілі Блум ніколи не було казковим, адже багато років вона була свідком домашнього насильства з боку батька. Вже у дорослому віці дівчина переїжджає до Бостона, щоб почати все заново та втілити свою мрію – відкрити квітковий магазин. Випадкова зустріч із чарівним нейрохірургом Райлом Кінкейдом змінює її життя. Однак згодом Лілі починає помічати у Райлі сторони, що нагадують її батька. Тож дівчині доведеться зробити складний вибір, щоб розірвати це коло.

Лазня диявола

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Драма, трилер, жахи. Німеччина, Австрія, 2024 р.

Режисери: Северін Фіала, Вероніка Франц

В ролях:

  • Аня Пляшг
  • Марія Хофштаттер
  • Девід Шейд

Дівчина з бідної родини виходить заміж і оселяється у віддаленому будинку її обранця посеред густого лісу. Світ чоловіка для неї зовсім далекий, а мрії про дитину стають нездійсненним тягарем. З кожним днем важкої рутини та марних надій вона все більше закривається у собі. Поки що не виявляється на темному шляху, що веде до злих думок. Можливо, не тільки думкам…

Великі гроші

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Комедія. Франція, 2024 р.

Режисери: Максим Говаре, Ромен Шоа

В ролях:

  • Фабріс Ебуе
  • Одрі Ламі
  • Анук Грінбер

1 шанс на 19 мільйонів – така можливість виграти в лотерею. Чотири зовсім різні щасливчики випадково отримали купу грошей за мить! Життя героїв зміняться назавжди: хтось придбає елітну нерухомість та спорткар, хтось поїде в подорож з коханцем, який зненацька з'явиться просто серед вулиці… Але за все доведеться платити, бо безглузді гроші – це ще більші проблеми!

Мантра воїн: Легенда про вісім місяців

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Анімація, екшн.Таїланд, 2024 р.

Режисери: Віропатра Джінановін, Моноссавін Малевонг

В ролях:

  • Рені Кемпен
  • Тачая Пратумван
  • Моноссавін Малевонг

Велична битва між армією Принца Рама та імператором Шаканом триває без кінця в іншому вимірі всесвіту. Під час цього бою Шакан викрадає дружину Рама, богиню Беллу, і тікає своїм кораблем. Згідно з легендою, кожні 500 років прокидається сила богів, здатна створити або знищити все миттєво, і ця сила прокидається в тілі жінки. Шакан вірить, що ця велика сила спить у Беллі. Тому Рам відправляє трьох воїнів: Біллі, Адама та Джейда, щоб повернути Беллу. Але їх зупиняє могутній король Джаред, непереможний генерал. Єдиний спосіб повернути Беллу і перемогти в цій космічній війні — чекати на легендарного Воїна Мантри, який народиться, коли вісім місяців Ванари вирівняються в небі.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах